• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT GÜNÜ GECENLER TEST YAPTINIZ MI BEN YAPMADIM DAHA VE 14 ŞUBAT HEDİYEMİZ OLUR İNŞ :)

PamukDeniz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
986
2.669
113
MRB KIZLAR BAT GÜNÜM GECTİ 3 GÜN AMA BEN KORKUMDAN TEST YAPAMADIM GÖGÜSLERİME DOKUNDUKCA ACIYOR AGRIYOR BELİM AGRIYOR VE GAZIM VAR COK FAZLA AYRICA HALSİZLİK UYKU VAR BİRD ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANKİ AMA YOK 10 GÜN GECSİN DİYE BEKLİYORUM AMA 14 ŞUBAT GELİYOR HAMİŞSEM GİDİP TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM EŞİME SÜPRİZ İÇİN :) NE YAPSAM NE ZAMAN YAPTIRSAM ??? :)

Benim de 3 gün geçti, Bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm daha önce bir kimyasal gebeliğim olmuştu o yüzden beklemedeyim şimdilik

Bence
MRB KIZLAR BAT GÜNÜM GECTİ 3 GÜN AMA BEN KORKUMDAN TEST YAPAMADIM GÖGÜSLERİME DOKUNDUKCA ACIYOR AGRIYOR BELİM AGRIYOR VE GAZIM VAR COK FAZLA AYRICA HALSİZLİK UYKU VAR BİRD ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANKİ AMA YOK 10 GÜN GECSİN DİYE BEKLİYORUM AMA 14 ŞUBAT GELİYOR HAMİŞSEM GİDİP TEST YAPTIRMAK İSTİYORUM EŞİME SÜPRİZ İÇİN :) NE YAPSAM NE ZAMAN YAPTIRSAM ??? :)
Bence sen test yap belki doktor ilaç falan verir :) Yine 14 şubatta söylersin eşine

Ben ovulasyon testleri almıştım onlarla beraber gelmişti erken gebelik testleri, sizin daha önce gebelik var mıydı

Benimde 4 gün geçince yapmıştım silik cikmisti normal testte o yüzden dedim vardır inşallah sabah güzel kıpkırmızı iki çizgi görürsün

Back