Bat günü beta

Evet birçol marka yaptım hepsi pozitif çıktı
Öncelikle çok hayırlı olsun sağlıkla doğaun inşallah 🙏 Benim reglime 3 gün var bugün prodoctor marla test yaptım ve silik çıktı sizce bu test yanlışmıdır siz 3-4 gün kala yaptığınız testleriniz nasıldı acaba örnek olarak paylaşma şansınız var mı 🥹

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 49
Adete kaç gün kala yaptınız ilk testi
Ben adete 8-9 gün kala öylesine yapmıştım negatifti kuruma çigizi bile oluşmadı prodoctordu testim bugün 3 gün var tekrar yaptım çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 44
Öncelikle çok hayırlı olsun sağlıkla doğaun inşallah 🙏 Benim reglime 3 gün var bugün prodoctor marla test yaptım ve silik çıktı sizce bu test yanlışmıdır siz 3-4 gün kala yaptığınız testleriniz nasıldı acaba örnek olarak paylaşma şansınız var mı 🥹
Bu bata 3 gün kala o kadar silikti ki anca efektle gözüküyordu. Diğeri de dün sabahki testim inşallah sizin de var gibi gözüküyor 🥰🥰

Eklentiler

• 31cee612-ceba-4592-94ea-1d808ed1333d.webp
    31cee612-ceba-4592-94ea-1d808ed1333d.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_2711.webp
    IMG_2711.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu bata 3 gün kala o kadar silikti ki anca efektle gözüküyordu. Diğeri de dün sabahki testim inşallah sizin de var gibi gözüküyor 🥰🥰
Ay inşallah canım bende aynen öyle baya silik ama gözle görünüyor ikinci pembe çizgi başka testimde yok akşam eşim alacak yarın sabah tekrar yapacam ay çok sağol valla bi umut oldun bana belirtilerin nelerdi canım ben bu ay hsg çekildim onunda etkisi olur belki diyorum aslında hiç umudum yoktu ama silikte olsa çizgi görğnce bi umutlandım

Ay inşallah canım bende aynen öyle baya silik ama gözle görünüyor ikinci pembe çizgi başka testimde yok akşam eşim alacak yarın sabah tekrar yapacam ay çok sağol valla bi umut oldun bana belirtilerin nelerdi canım ben bu ay hsg çekildim onunda etkisi olur belki diyorum aslında hiç umudum yoktu ama silikte olsa çizgi görğnce bi umutlandım
En bariz belirtim göğüslerimin dolgunluğu oldu aslında. Onun dışında belirtilerim regl ile bire bir aynıydı. Kasık ağrısı vs. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

En bariz belirtim göğüslerimin dolgunluğu oldu aslında. Onun dışında belirtilerim regl ile bire bir aynıydı. Kasık ağrısı vs. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Canım benimde yumurtlamadna beri devam eden göğüs ağrısı var daha çok acıyor gibi birde kasık ağrım oluyor regl olacak gibi ama en farklı olan bendede göğüs ağrısı ve benimde baya dolgunlaştı inşallah canım çok sağol

Canım bu efekt nasıl yapılır rica etsem benim testede yapar mısın 🙏🫶🏼

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X