Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım bakalım sonuç ne olacak gelin hep birlikte konuşalım ve günü bekliyelim.
[/QUOT
Selam bende bu ay ovulasyon ile takip yaptım benimde bat bu tarihlerde belirtilerin var mı peki![]()
Pek fazla belirti yok canım ama arada kasıklarıma hafi hafif ağrı giriyor sende var mı peki
Bende de kasıklarda arada eğilip kalkarken ağrı ve. Batma oluyor birde akıntım var krem gibi bu ay ovulasyonla yumurtlama ve çatlamayı görüp degerlendirdik umutluyum bu ay umarım belirtiler doğru çıkarkızlar bu ay ovülasyon testiyle takip yaptım bakalım sonuç ne olacak gelin hep birlikte konuşalım ve günü bekliyelim.![]()
Sen hangi marka kullandın canım test olarakPek fazla belirti yok canım ama arada kasıklarıma hafi hafif ağrı giriyor sende var mı peki
Aynen benimde öyle ne zaman test yapmayı düşüyorsunBende de kasıklarda arada eğilip kalkarken ağrı ve. Batma oluyor birde akıntım var krem gibi bu ay ovulasyonla yumurtlama ve çatlamayı görüp degerlendirdik umutluyum bu ay umarım belirtiler doğru çıkar
Ben eczaneden aldım miratech markaSen hangi marka kullandın canım test olarak
Aynen benimde öyle ne zaman test yapmayı düşüyorsun
[/QUOTE test takibini yapan bayan 14 gün sonra yap dedi testi canım benim yumurtlama 4 gün sürdü
Olur tabiki canım hoşgeldin hakkında hayırlısı22-23 de olur mu?![]()
Hayırlısı canım varmış dahaBende 23![]()
Hakkında hayırlısı canım belirgin var mı hiçBat 19 temmuz ovülasyonla takip ettim bakalım inşallah
inşAllah gebelik belirtisidir canım iyi düşün iyi olsunAdet sancılarım ve aşırı gaz sıkışması var göğüs ucum da çok acıyor ama ne belirtisi bilmiyorum akıntım da var bu arada sanki her an adet olacam gibime geliyor
Bi at bakalımKızlar günaydın gözümü açar açmaz bi hafta olmasına rağmen test yaptım çok çok derinlerde 2. Çizgi var görüyorum ama acaba testin kendi çizgisi miBu stres beni öldürecek
Bence hamilesinAdet sancılarım ve aşırı gaz sıkışması var göğüs ucum da çok acıyor ama ne belirtisi bilmiyorum akıntım da var bu arada sanki her an adet olacam gibime geliyor