- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi nazeninnazen
-
Hsg den değildir hsg de ilk iki uc gün lekelenme olur sonra olmaz eğer kan vermemişsen bı kan tahlili yaptırsan kafan rahat olur belki geç döllenmedirKızlar dün bat ın 10.Cu günüydü bir iki damla kan geldi sabah baktım ki tekrar gelmemiş geçen ay hsg yaptırmıştım acaba ondan mıdır 8.ci gün de test yaptım negatif di bilgisi olan yazabilir mi lütfen...
Canım teşekkür ederim cvp için adet günüm dü dün ama göğüs kasık ağrım geçti yine baktım wc de ama lan yok ne zaman veriyim kan tahlilimiHsg den değildir hsg de ilk iki uc gün lekelenme olur sonra olmaz eğer kan vermemişsen bı kan tahlili yaptırsan kafan rahat olur belki geç döllenmedir
Gecikmiş âdetin bence ver bugün müsaitsen haber ver merak ettim inşallah bebiş seninledirCanım teşekkür ederim cvp için adet günüm dü dün ama göğüs kasık ağrım geçti yine baktım wc de ama lan yok ne zaman veriyim kan tahlilimi
Ya canımsın bakalım bekliyim de yarın veriyim dedim sabah alıyorlar ya kanıGecikmiş âdetin bence ver bugün müsaitsen haber ver merak ettim inşallah bebiş seninledir
Sağlık ocağına mi gidecen normal hastane fark etmiyor alıyorYa canımsın bakalım bekliyim de yarın veriyim dedim sabah alıyorlar ya kanı
Küçücük bir ilçedeyim adet günümden bir önceki gün idrar yolu enfeksiyonundan gittim kan ve idrar testi.verdim dr bana bizim hastaneye güvenme dedi çünkü şekerim yüksek çıktı ve aç gittim akşamda bişey yememiştimSağlık ocağına mi gidecen normal hastane fark etmiyor alıyor
Sağlık ocağına gidicem mecbur devlet hastanesi uzak birazSağlık ocağına mi gidecen normal hastane fark etmiyor alıyor
Anladım canım inşallah hayırlısı olsunSağlık ocağına gidicem mecbur devlet hastanesi uzak biraz
Amin canım cümlemizin inşallah iyi bir sonuç alırımAnladım canım inşallah hayırlısı olsun
Lavaboya gittim ama kahverengi geliyor en iyisi kan testi vermekAnladım canım inşallah hayırlısı olsun
Cok umutlanmani istemem mevsimden mi nedense bir çok kişinin adeti gecikti bu dönem benim de gecikmisti hatta 2 gün gecikti kan verdim negatifti sonra doktora muayne için gittim rahim kalinligin çok fazla gebelik olabilir demişti ertesi gün kahverengi ile başlayıp adet oldum malesefLavaboya gittim ama kahverengi geliyor en iyisi kan testi vermek
Canım ben aslında çok umutlanmadım bu ay enfeksiyon vardı idrar da antibiyotikler vermişti onlar mı geciktirdi bilemedim açıkçası yarın klomen almayı düşünüyorum eşimde ürolojiye gitti bakalım sonuçları çıksın yarın akşama alırım sana da yazcamCok umutlanmani istemem mevsimden mi nedense bir çok kişinin adeti gecikti bu dönem benim de gecikmisti hatta 2 gün gecikti kan verdim negatifti sonra doktora muayne için gittim rahim kalinligin çok fazla gebelik olabilir demişti ertesi gün kahverengi ile başlayıp adet oldum malesef
Klomeni doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur önce regl olCanım ben aslında çok umutlanmadım bu ay enfeksiyon vardı idrar da antibiyotikler vermişti onlar mı geciktirdi bilemedim açıkçası yarın klomen almayı düşünüyorum eşimde ürolojiye gitti bakalım sonuçları çıksın yarın akşama alırım sana da yazcam
Şuan oldum ama önceki aylardaki gibi gelmiyor ve dr bana bidaha gelme dedi 50 mg verdi 6 ay dolmamıştı marrtaa dolcak yanında ek ovülasyon seti de alsam mı yumurtlama günümü kaçırıyorum bilemiyorumKlomeni doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur önce regl ol
Niye gelme dedi ozele mi gidiyorsun neyin dolmasını bekliyorsun klomen kullanmadan ovulasyon testi yapabilirsinŞuan oldum ama önceki aylardaki gibi gelmiyor ve dr bana bidaha gelme dedi 50 mg verdi 6 ay dolmamıştı marrtaa dolcak yanında ek ovülasyon seti de alsam mı yumurtlama günümü kaçırıyorum bilemiyorum
Özele gittim yumurtalıkların tembel dedi kan tahlilime baktı aç olarak verdim çok iyi dedi hormonlar falan klomen verdi sabah akşam içtim daha sonra gidince kontrole sağda gelişmiş solda yok dedi fitil verdi ikigün üst üste koydum hesapladı ogünler yumurtlama günümmüş meğer geçti kaçırdım ovülasyon testi alsam set halinde diyorum klomen kullanırken yumurtlama günümü bulabilirmiyimNiye gelme dedi ozele mi gidiyorsun neyin dolmasını bekliyorsun klomen kullanmadan ovulasyon testi yapabilirsin
Klomeni doktor kontrolünde kullanırsan daha iyi olurdu çubuk testler var ordan toplu şekilde satın alıp yap ovulasyon dene.Özele gittim yumurtalıkların tembel dedi kan tahlilime baktı aç olarak verdim çok iyi dedi hormonlar falan klomen verdi sabah akşam içtim daha sonra gidince kontrole sağda gelişmiş solda yok dedi fitil verdi ikigün üst üste koydum hesapladı ogünler yumurtlama günümmüş meğer geçti kaçırdım ovülasyon testi alsam set halinde diyorum klomen kullanırken yumurtlama günümü bulabilirmiyim
Ocakta ta hsg yaptırdım memleketimde enfeksiyon var dedi hap ve fitil verdi kremle beraberNiye gelme dedi ozele mi gidiyorsun neyin dolmasını bekliyorsun klomen kullanmadan ovulasyon testi yapabilirsin
Gitmiyeyim mi sence canımda sıkıldı ya valla denemediğim yol kalmadı daKlomeni doktor kontrolünde kullanırsan daha iyi olurdu çubuk testler var ordan toplu şekilde satın alıp yap ovulasyon dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?