Gebeliğe Hazırlık Bat geçtikten sonra gelen çok az kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nazeninnazen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
968
427
33
Kızlar dün bat ın 10.Cu günüydü bir iki damla kan geldi sabah baktım ki tekrar gelmemiş geçen ay hsg yaptırmıştım acaba ondan mıdır 8.ci gün de test yaptım negatif di bilgisi olan yazabilir mi lütfen...

Hsg den değildir hsg de ilk iki uc gün lekelenme olur sonra olmaz eğer kan vermemişsen bı kan tahlili yaptırsan kafan rahat olur belki geç döllenmedir

Hsg den değildir hsg de ilk iki uc gün lekelenme olur sonra olmaz eğer kan vermemişsen bı kan tahlili yaptırsan kafan rahat olur belki geç döllenmedir
Canım teşekkür ederim cvp için adet günüm dü dün ama göğüs kasık ağrım geçti yine baktım wc de ama lan yok ne zaman veriyim kan tahlilimi

Canım teşekkür ederim cvp için adet günüm dü dün ama göğüs kasık ağrım geçti yine baktım wc de ama lan yok ne zaman veriyim kan tahlilimi
Gecikmiş âdetin bence ver bugün müsaitsen haber ver merak ettim inşallah bebiş seninledir

Sağlık ocağına mi gidecen normal hastane fark etmiyor alıyor
Küçücük bir ilçedeyim adet günümden bir önceki gün idrar yolu enfeksiyonundan gittim kan ve idrar testi.verdim dr bana bizim hastaneye güvenme dedi çünkü şekerim yüksek çıktı ve aç gittim akşamda bişey yememiştim

Lavaboya gittim ama kahverengi geliyor en iyisi kan testi vermek
Cok umutlanmani istemem mevsimden mi nedense bir çok kişinin adeti gecikti bu dönem benim de gecikmisti hatta 2 gün gecikti kan verdim negatifti sonra doktora muayne için gittim rahim kalinligin çok fazla gebelik olabilir demişti ertesi gün kahverengi ile başlayıp adet oldum malesef

Canım ben aslında çok umutlanmadım bu ay enfeksiyon vardı idrar da antibiyotikler vermişti onlar mı geciktirdi bilemedim açıkçası yarın klomen almayı düşünüyorum eşimde ürolojiye gitti bakalım sonuçları çıksın yarın akşama alırım sana da yazcam

Klomeni doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur önce regl ol

Klomeni doktor kontrolünde kullansan daha iyi olur önce regl ol
Şuan oldum ama önceki aylardaki gibi gelmiyor ve dr bana bidaha gelme dedi 50 mg verdi 6 ay dolmamıştı marrtaa dolcak yanında ek ovülasyon seti de alsam mı yumurtlama günümü kaçırıyorum bilemiyorum

Şuan oldum ama önceki aylardaki gibi gelmiyor ve dr bana bidaha gelme dedi 50 mg verdi 6 ay dolmamıştı marrtaa dolcak yanında ek ovülasyon seti de alsam mı yumurtlama günümü kaçırıyorum bilemiyorum
Niye gelme dedi ozele mi gidiyorsun neyin dolmasını bekliyorsun klomen kullanmadan ovulasyon testi yapabilirsin

Niye gelme dedi ozele mi gidiyorsun neyin dolmasını bekliyorsun klomen kullanmadan ovulasyon testi yapabilirsin
Özele gittim yumurtalıkların tembel dedi kan tahlilime baktı aç olarak verdim çok iyi dedi hormonlar falan klomen verdi sabah akşam içtim daha sonra gidince kontrole sağda gelişmiş solda yok dedi fitil verdi ikigün üst üste koydum hesapladı ogünler yumurtlama günümmüş meğer geçti kaçırdım ovülasyon testi alsam set halinde diyorum klomen kullanırken yumurtlama günümü bulabilirmiyim

Klomeni doktor kontrolünde kullanırsan daha iyi olurdu çubuk testler var ordan toplu şekilde satın alıp yap ovulasyon dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…