• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat geçtikten sonra gelen çok az kanama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takvimde beni yanılttı şimdi düzenledim adet günümü 22. Gün yumurtlama günü gösteriyor adet başlangıcından itibaren sayılıyor demi yumurtlama günü

5 aydır istiyoruz 32 yaşım canım
Bak ben kendimi anlatayim 25 yaşındayım 19 aydir evliyim hiç korunmadim 3 klomen + 2 defa çatlatma iğnesi kullandım hepsini üst üste kullanmadım 1 ay klomen kullandim bir ay ara verdim 1 ayda ovulasyon testi yaptım bu ay aşılama yöntemine geçtik suan yumurta büyütmesi için gonal f kullanıyorum Çarşamba kontrolum var rahim filmi kan tahlili eşimin sperm testi vsvs derken her şey tertemiz sebebsiz infertilite diyor doktor ve özele gidiyorum doktorundan memnun değilsen başka bı doktorla görüşebilirsin yaş ilerledikce doğurganlık azalıyor veya erken anne olabilmek için diyelim

Takvimde beni yanılttı şimdi düzenledim adet günümü 22. Gün yumurtlama günü gösteriyor adet başlangıcından itibaren sayılıyor demi yumurtlama günü
Takvim doğru değil mesela benim 25 yumurtlama gösterirken ben 23 u yumurtlama olmuştu birde iki günde bir ilişkin olsun gün aşırı

Back
X