bat cumartesi

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
belirti olarak da kasık batması ve göğüslerde şişkinlik var araada karnıma ağrılar girip çıkıyor daha var adet günüme gün boyu da akıntım vardı kuru olmam gerekirken acaba hamile miyimdir ya beklemek çok zormuş of

Ah bilmez miyim.... Gerçekten de çok zor. Bir süredir aktif olarak forumda takılıyorum. Senin çok mesajını okudum canım. Ne kadar istediğini ve yaşadığın sıkıntıları (ailesel baskıları) biliyorum. Umarım hamilesindir de herkes susup oturur. Sen de bu duyguyu yaşamanın keyfini çıkarırsın. Sana da dua ediyorum hep canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah....

bende senin bir çok mesajını okudum. inşallah hamilesindir canım. belirtilerinde bebiş belirtisidir. bende 3 gün önce aşılama oldum. sen 4 güne çok diyorsun ben 14 gün beleyeceğim. erken gebelik testi falanda yapamam. çatlatma iğnesi vurdular ya. o iğne testleri pozitif çıkarıyor. anlayacağın zooorrrr :) :) :)

canım benim öncelikle allah razı olsun senden de bebeğinden de inş sağ salim alırsın kucağına .. sıkıntıları tahmin edebiliyorsundur.. çok zor gerçekten .. uzun bir zaman dilimi geçmemesine rağmen ben yine de çok çok sabırsızlanıyorum .. allahım inşş adet olmam

ay inşş canım benim inşş benim kadar isteyen ve deliren herkes bir an önce anne olsun yaa inşş senin tutmuştuurr.. ne kadar zaman geçti canım senin ne zamandır düşünüyosunuz?

ay inşş canım benim inşş benim kadar isteyen ve deliren herkes bir an önce anne olsun yaa inşş senin tutmuştuurr.. ne kadar zaman geçti canım senin ne zamandır düşünüyosunuz?
1,5 yıldır uğraşıyoruz canım. ilk aşılamam 3.gün önce oldu. hayırlısı hakkımızda inşallah :)

merhaba canım.. benimde bat pazar günü.. ama bende belirti yok.. göğüslerde değişiklik agrı batma falan yok .. sadece bu ilk defa olan göbek deliğimde ağrı hissettim kısa süreli ama bi kaç gün sürdü.. bu belirtimi bilmiyorum ama.. bazende kasık tarafından bacağıma vuran çok hafif ağrılarım oluyo ama bilmiyormm bakalım 3 gün sonra görcez

canım belirti olabilir de olmayabilir de ben de bilemiyorum ki benim kasıklarda feci batma ve ara ara da karın ağrım oldu.. göğüslerimi de hiç sorma balon gibiler eğilirken bile acıyorlar.. ama benim adete yakın hep böle olur bilemiyorum tabii geçmek bilmiyor şu günlerr

Evet gecmiuo yaaa uç dört gün kalana kadar çok takmiyodum ama Simdi her an gelecek diye lavoboya gitmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…