BAT bekleme iskencesi :)

benim 8 gun var kuzum bat 31 erken gebelikle yapmistim ben ilk ay hem de su cok pahali hatasiz dedikleri marka yalanci pozitif verdi kendimi 1 gun boyunca hamile sanmistim haberleselim ben her gun burada guncelleme yapiyorum sabahlari durumumu sen de gel yaz

allahim cekecegimiz derdimiz varmis hamile olup ne kadar denediniz diye sordugum bazi kisiler ay korunmayi biraktigimiz ay oldu ben de beklemiyordum diyor bazen nasil ozeniyorum anlatamam

allahim cekecegimiz derdimiz varmis hamile olup ne kadar denediniz diye sordugum bazi kisiler ay korunmayi biraktigimiz ay oldu ben de beklemiyordum diyor bazen nasil ozeniyorum anlatamam
Hiç sorma ya şöyle bakıp bakıp darısı bize diyorum hele şu kazayla gebe kaldım diyenlere ayrı bir özeniyorum

25 i sabah ilk idrarla inşallah

Hiç sorma ya şöyle bakıp bakıp darısı bize diyorum hele şu kazayla gebe kaldım diyenlere ayrı bir özeniyorum
Sorma benim ablam tam olarak onlardan 2 çocuğu var hepsi kazayla oldu şimdi 3.ye hamile o da kazayla oldu hatta arada bş defa daha hamile kaldı düşük yaptı o da kazayla oldu nasıl bi bereketse maşallah

Ah kuzum geçmiş olsun , inşallah bu defa vardırgönlüne göre olsun inşallah . İnşallah rosace sen ben ve tüm yüreği ağzında bekleyenler güzel haberler alır bu ay

Az kaldı bitanem neredeyse 1 hafta o da geçer inşallah . Bahsettiğin testi biliyorum predictör sanırım geçen sordum 170 tl dedi . Hergün işe giderken alsam mı almasam mı kararsızlığı yaşayıp eczane önünden geçip gidiyorum tamam her sabah yazarım zaten işte vaktim bol en azından burada kafam dağıldı biraz . Benim şuan kasıklarım inanılmaz ağrıyor . Ve böyle dolu dolu sanki alt karnım . Hani olsam da rahatlasam hissi var ya öyleyim ama daha 6 gün var . Sen de var mı böyle bir belirti . Ben Salı günü yapacağım tam günümde kasette bakacağım çıkarsa kan tahlili veririm çıkmazsa ne yapalım bi dahaki ay

benim de ara ara bazen sag kasigima bazen ortaya sanci giriyor hafif hafif doluluk hiss yok ama dogus hassasiyetim yine artti evet predictordu bu arada. bu sefer ben de gunumde test yapacagim tabi yapabilir miyim bilmiyorum ben catlamadan 14 gun sonra sabah uyanip wcye gidince regl oluyorum regl olmazsam direkt yapicam o gun. senden 2 gun sonra yani

Selam hanımlar, bizim de denediğimiz ikinci ay. İki gün geciktim ama kan testi negatif kafam çok karıştı zerre kadar adet belirtim de yok karnım ağrır oysa benim fena halde. Hiç ağrı filan yok. Meraklardayım ne oluyor acaba diye…

Bende aynı canım 28 güne bir regl günüm 29 . günü sabaha karşı olurum . Salı gelmezse artık sabah kalkar kalkmaz yapacağım . Şu kasık ağrısı benim umudumu kırdı şişkinlik var alt karnım şişti şuan adet öncesi olduğu gibi günüme 6 gün var nasıl böyle oldu anlamış değilim . Hayırlısı olsun demekten başka bir söz yok maalesef kendimizi çok dinliyoruz galiba biz nasıl dayanacaksak

ovulasyon testi kullandin mi kuzum catlaman ne zamandi? belki de strestendir

artil beklemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok hamilelik belirtisi regl agrisi ayni derler ona tutunalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…