benim 8 gun var kuzum bat 31 erken gebelikle yapmistim ben ilk ay hem de su cok pahali hatasiz dedikleri marka yalanci pozitif verdi kendimi 1 gun boyunca hamile sanmistimSonucu güzel olsun inşallah da bekleyelim . Senin bat a kaç var canım . Birde erken gebelik vs yapmayın çok yanıltıcı yalancı pozitif oluyor diyorlar bilgin olsun . Ben düşünüyordum ama vazgeçtimmutlaka birbirimize haber verelim sonuçtan olumlu ya da olumsuz . İnsan böyle zamanda kendini anlayacak birine çok ihtiyaç duyuyor
insallahİnşallah güzel haberler alırız
allahim cekecegimiz derdimiz varmisGeçen ay kesin diye baktım ağrı girdi bayıldım beta bi bakıldı hiçbir şey yok meğerse kistmiş şimdi adet mi gebelik mi derken 3. Seçenek olan kist de eklendi günlerdir kafayı yiyecem artık bacımsuson iki eğer gebelik değilse döngü bir daha başlayacak
Hiç sorma ya şöyle bakıp bakıp darısı bize diyorum hele şu kazayla gebe kaldım diyenlere ayrı bir özeniyorumallahim cekecegimiz derdimiz varmishamile olup ne kadar denediniz diye sordugum bazi kisiler ay korunmayi biraktigimiz ay oldu ben de beklemiyordum diyor bazen nasil ozeniyorum anlatamam
aah ah sen mi ben miHiç sorma ya şöyle bakıp bakıp darısı bize diyorum hele şu kazayla gebe kaldım diyenlere ayrı bir özeniyorum
Sorma benim ablam tam olarak onlardan 2 çocuğu var hepsi kazayla oldu şimdi 3.ye hamile o da kazayla oldu hatta arada bş defa daha hamile kaldı düşük yaptı o da kazayla oldu nasıl bi bereketse maşallahHiç sorma ya şöyle bakıp bakıp darısı bize diyorum hele şu kazayla gebe kaldım diyenlere ayrı bir özeniyorum
Ah kuzum geçmiş olsun , inşallah bu defa vardırgönlüne göre olsun inşallah . İnşallahGeçen ay kesin diye baktım ağrı girdi bayıldım beta bi bakıldı hiçbir şey yok meğerse kistmiş şimdi adet mi gebelik mi derken 3. Seçenek olan kist de eklendi günlerdir kafayı yiyecem artık bacımsuson iki eğer gebelik değilse döngü bir daha başlayacak
benim 8 gun var kuzum bat 31 erken gebelikle yapmistim ben ilk ay hem de su cok pahali hatasiz dedikleri marka yalanci pozitif verdi kendimi 1 gun boyunca hamile sanmistimhaberleselim ben her gun burada guncelleme yapiyorum sabahlari durumumu sen de g
Az kaldı bitanem neredeyse 1 hafta o da geçer inşallah . Bahsettiğin testi biliyorum predictör sanırım geçen sordum 170 tl dedi . Hergün işe giderken alsam mı almasam mı kararsızlığı yaşayıp eczane önünden geçip gidiyorumbenim 8 gun var kuzum bat 31 erken gebelikle yapmistim ben ilk ay hem de su cok pahali hatasiz dedikleri marka yalanci pozitif verdi kendimi 1 gun boyunca hamile sanmistimhaberleselim ben her gun burada guncelleme yapiyorum sabahlari durumumu sen de gel yaz
Ay çok az kalmış hadi inşallah güzel bebiş haberi alalım25 i sabah ilk idrarla inşallah
İnşallah bacıkeler hepinize duacıyızAy çok az kalmış hadi inşallah güzel bebiş haberi alalım
benim de ara ara bazen sag kasigima bazen ortaya sanci giriyor hafif hafif doluluk hiss yok ama dogus hassasiyetim yine arttiAz kaldı bitanem neredeyse 1 hafta o da geçer inşallah . Bahsettiğin testi biliyorum predictör sanırım geçen sordum 170 tl dedi . Hergün işe giderken alsam mı almasam mı kararsızlığı yaşayıp eczane önünden geçip gidiyorumtamam her sabah yazarım zaten işte vaktim bol en azından burada kafam dağıldı biraz . Benim şuan kasıklarım inanılmaz ağrıyor . Ve böyle dolu dolu sanki alt karnım . Hani olsam da rahatlasam hissi var ya öyleyim ama daha 6 gün var . Sen de var mı böyle bir belirti . Ben Salı günü yapacağım tam günümde kasette bakacağım çıkarsa kan tahlili veririm çıkmazsa ne yapalım bi dahaki ay
Bende aynı canım 28 güne bir regl günüm 29 . günü sabaha karşı olurum . Salı gelmezse artık sabah kalkar kalkmaz yapacağım . Şu kasık ağrısı benim umudumu kırdı şişkinlik var alt karnım şişti şuan adet öncesi olduğu gibi günüme 6 gün var nasıl böyle oldu anlamış değilim . Hayırlısı olsun demekten başka bir söz yok maalesefbenim de ara ara bazen sag kasigima bazen ortaya sanci giriyor hafif hafif doluluk hiss yok ama dogus hassasiyetim yine arttievet predictordu bu arada. bu sefer ben de gunumde test yapacagim tabi yapabilir miyim bilmiyorum ben catlamadan 14 gun sonra sabah uyanip wcye gidince regl oluyorum regl olmazsam direkt yapicam o gun. senden 2 gun sonra yani
Çok güzel haberlerle gelirim inşallah kuşumhemen bize haber ver
ovulasyon testi kullandin mi kuzum catlaman ne zamandi? belki de strestendirSelam hanımlar, bizim de denediğimiz ikinci ay. İki gün geciktim ama kan testi negatifkafam çok karıştı zerre kadar adet belirtim de yok karnım ağrır oysa benim fena halde. Hiç ağrı filan yok. Meraklardayım ne oluyor acaba diye…
aminnn insallahÇok güzel haberlerle gelirim inşallah kuşum
artil beklemekten baska yapabilecegimiz bir sey yok hamilelik belirtisi regl agrisi ayni derler ona tutunalimBende aynı canım 28 güne bir regl günüm 29 . günü sabaha karşı olurum . Salı gelmezse artık sabah kalkar kalkmaz yapacağım . Şu kasık ağrısı benim umudumu kırdı şişkinlik var alt karnım şişti şuan adet öncesi olduğu gibi günüme 6 gün var nasıl böyle oldu anlamış değilim . Hayırlısı olsun demekten başka bir söz yok maalesefkendimizi çok dinliyoruz galiba biz nasıl dayanacaksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?