- 27 Haziran 2023
- 119
- 34
- 18
- 25
Tamam tamam yazarimallah yardimcimiz olsuntest yaptiginizda haber cerin mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam yazarimallah yardimcimiz olsuntest yaptiginizda haber cerin mutlaka
hayir cektirmedim sadece 3 haziranda ilk benek denemeye karar verdigimiz zaman once kontrole gittim doktor alttan bakti bi aletle problem gorunmuyor denemeye baslayabilirsiniz demisti bir de folik asit baslatmistiahahahaha amin inşallahhsg çektirdiniz mi?
Hsg ile tüplerinize de baktırabilirsiniz.hayir cektirmedim sadece 3 haziranda ilk benek denemeye karar verdigimiz zaman once kontrole gittim doktor alttan bakti bi aletle problem gorunmuyor denemeye baslayabilirsiniz demisti bir de folik asit baslatmisti
birkac ay daha bekleyip baktirabilirim yoksa hemen mi baktirmam daha iyi? bu 3. deneyisimizHsg ile tüplerinize de baktırabilirsiniz.
ben adet gunumde sanirim dayanamayip test yaparim bende de yumurtlamadan sonra kasik agrisi ve gogus hassasiyeti var 4 gundur gecer mi bilmiyorum kafam cok karisik sonucu haber verin mutlaka32 yaşındayım, iki yıldır bekliyorum..Bu ay tedavinin ilk basamağı olan klomenhapı kullandım fakat ardından kontrole gidemedim.(doktor ilişkiye girmemiz gereken tarihi verdi ağustos 7-10 arası günaşırı) (İlk tedavim) Ağustosun yedisi yumurtlama günümdü(vsjinal akıntıdan bunu anladım) akabinde dört gün boyunca sol kasığımda ağrı oldu fakat bıçak saplanırcasına değil adet ağrısı gibi , yanlız yolda hızlı yürürken hop hop basamaktan inerken ağrıyordu , ardından göğüs uçlarım acımaya başladı sonra göğsüm hassas ve dokununca ağrıyordu , göğüs ucu hassasiyeti geçti .kasık ağrısı geçti. Bugün adet günüm, göğüs hassasiyeti dokununca agrı var ve iki gündür yani dün ve bugün akıntım var saydam gibi az beyazımsı kokulu .adet olacakmış gibi hissediyorum .
Test yapmıyorum boşuna para vermek istemiyorum bakalım .
Orasını pek bilmiyorum özel klinik bekleyelim demişti bana üniversitede profesörün özel kliniğine gittim hemen istedi tüplerim açıkmış ama küçük küçük yapışıklıklar varsa da açılırmış en azından ona göre tedavi kolaylaşır işimiz rahat başlarız diye düşündükbirkac ay daha bekleyip baktirabilirim yoksa hemen mi baktirmam daha iyi? bu 3. deneyisimiz
evet mantikli aslinda birkac ay daha olmazsa ben de gideyim bi baktirayimOrasını pek bilmiyorum özel klinik bekleyelim demişti bana üniversitede profesörün özel kliniğine gittim hemen istedi tüplerim açıkmış ama küçük küçük yapışıklıklar varsa da açılırmış en azından ona göre tedavi kolaylaşır işimiz rahat başlarız diye düşündük
Özelde pek masraflı oluyor biz görev için doğudayız burada üniversite hastanesi çok uyguna çekti. Öncesinden çok iyi bir doktor ve hastane araştırmanızı öneririmevet mantikli aslinda birkac ay daha olmazsa ben de gideyim bi baktirayim
aa ben de dogu gorevi yapiyorum hangi ildesiniz?Özelde pek masraflı oluyor biz görev için doğudayız burada üniversite hastanesi çok uyguna çekti. Öncesinden çok iyi bir doktor ve hastane araştırmanızı öneririm
Herkese merahaba 3 aydir cocuk istiyoruz (bu 3. ayimiz) ovulasyonla 2. deneyisimiz. Bu surecte beni en cok yoran sey beklemek oluyor konu acayim en azindan bi belirtim oldugunda gunluk tarzi yazarim benimle beraber bekleyen arkadaslarla sohbet ederiz diye dusundumilk ay takvimle denedik olmadi o surecte cok da arastirma yaptim olmayinca cok uzuldum 2. ay ovulasyonla takip ettim ama kafaya hic takmadim cunku tatildeydim keyfim cok yerindeydi ama yine olmadi. Bu ay evdeyim ve zaman gecmiyor…catlama gunum 18 agustos bat’im da 31 agustos. yumurtlama ve catlama gununu degerlendirdik. Bu ay farkli olarak 4 gundur gogsumde hassaslik var bu normalde regl oncesi baslar ve sag kasigimda yine yumurtlamadan beri (4 gundur) gecmeyen ufak bir agri var batma seklinde. diger aylar bunlar olmayinca bi umutlandim gibi oldu. Umarim bu sefer olur
![]()
insallah hamilesinizdirBenimde bat 5kaşık ve bel ağrım var iki gündür
Biz Ardahan’dayız, ya siz ?aa ben de dogu gorevi yapiyorum hangi ildesiniz?
1 saat once benim de alt kasigimda agri basladi sag ya da solda degil ama oetada ve bacaklarima vuruyor hayrolsunMerhaba . Bende bu ay deneme aşamasındayım 29 Ağustos bat . Bahsettiğiniz gibi göğüs dolgunluğum var ama kasıklarımda da ağrı var . Nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum![]()
biz de van’dayizBiz Ardahan’dayız, ya siz ?
Bizim bi taraftan da memleket sayılır orasıbiz de van’dayiz![]()