Gebeliğe Hazırlık Bat 9 kala olanlar birlikte bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
Evet bat 9 kaldı heyecan başladı tabi ya tutarsa günlerinden sonra ya tutmuşsa Yum günlerini ovulasyonla belirledim o günleride değerlendirdik yumdan hemen sonra göğüs hassasiyeti başladı sızlıyolar o günden bu yana bir de 2 gündür kasık ağrılarım var bel ağrısı zaten yumurtlama gününden bu yana hiç gitmedi hadi bakalım hayırlısı ola

Bat 11 :) hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım inşallah hayırlı haberler verirsin ovulasyon kullandın mı?
Hayır canım. Yani şöyle test olarak hiç kullanmadım, telefondaki uygulamadan takip ettim. 1.5 yıl önce bir kürtajım oldu. Onda 2 denememizde yine teldeki uygulamadan takip ederek kalmıştım. Tekrar istiyoruz. Temmuzda olmadı, tutmadı. Yine 2. Denememiz bakalım:) senin nasil canim

valla bende o uygulamadan 4 ay denedim bu ay dedim alayım iyiki almışım çünkü hep kaçırıyomuşum :) gösterdiğin günden 3 gün önce yumurtladım yani onun gösterdiği gün benim yumurtanın çatladığı geçtiği gün bakalım değerlendirdik biraz belirtiler var bekliyorum 9 gün kaldı belki kan testi verebilirim çünkü olumsuz çıkınca kafa olarak bi bi rahatl oluyo bari günüm şaşmaz

Iste geldim burdayim :)

Eklentiler

• Screenshot_20180804-005734.png
    122,7 KB · Görüntüleme: 46
insallah hayırlı haberlerinizi alıp burda birlikte seviniriz arkadaslar. Bizde bu ay çalışmalara başlıyoruz eşimle...adetlerim duzenli telefon uygulamasıni da takip edicem ama yine de ovulasyon testi alsam iyi olur anladigim kadariyla, hadi bakalim ogluma kardeş evimize neşe olur ne güzel olur

evet almalısın ben aldım erken yumurtladığımı anlamış oldum. amin inşallah kardeşcik gelir bu ay :)

Benim yumurtam 11 ci gunde catladi, adete 9 kala gebelik testinde, 8 gun kala kanda cikti hamilelik. Insallah hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.

Benim yumurtam 11 ci gunde catladi, adete 9 kala gebelik testinde, 8 gun kala kanda cikti hamilelik. Insallah hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
muhtemelen benimde 6kala çıkar çıkmazsa bu ay da olmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…