BAT 8 gün kala Beta Hcg <1,20 çıktı Yardım😔

kivircikkuala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
1.129
884
43
28
Merhaba Hanımlar
Öncelikle hepinize Günaydın. Dün artan sağ kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim. Muayene olurken gebelik şüphem olduğunu da belirttim . Onun içinde ayrıyeten kan testi alındı. Sonuç <1,20 . Dr hemen üzülmemi daha kanda bile belli olamayacağını söyledi şu an artık adetimi bekleyeceğim 8 gün var. Sizce hamilemiyim bu durumu yaşayan var mı ? Lütfen yardımm

Henüz çok erken değil mi daha 8 gün varmış. Döllenme olduysa bile Rahim e ulaşamamıştır hatta geç yumurtladıysanız yumurtlama ağrısı da olabilir. Zaten 5 in altında negatif şuan 1,20 den düşük diyor negatif çıkmış değer. Bekleyin adetiniz gecikirse tekrarlarını testi

Bende sizin gibi sağ kasıkta batma hissi ile adete bir hafta kala test yaptırdım.Degerim 9 çıktı.Doktor kimyasal olabilir önümüzdeki günlerde tekrar test yaptır dedi.Su an kızım 3 yaşında

Benimde 1.20 olmuştu ama değerim artmadı.yalniz 8 gün önce olması biraz kafamı karıştırdı biraz bekleyin gününüzü 3 gün geçerse tekrar kan tahlili yaptırn

Haklısın canım ama keyfi değil dün ciddi anlamda oturamıyor doğrulamıyordum korktum açıkçası. Apandisit zannettik o yüzden gidince de şüphem olduğunu söyledim doktor da kan testi yaptırdı sonuçta öyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…