• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 8 gün kala Beta Hcg <1,20 çıktı Yardım😔

kivircikkuala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
1.129
884
43
28
Merhaba Hanımlar 🌸
Öncelikle hepinize Günaydın. Dün artan sağ kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim. Muayene olurken gebelik şüphem olduğunu da belirttim . Onun içinde ayrıyeten kan testi alındı. Sonuç <1,20 . Dr hemen üzülmemi daha kanda bile belli olamayacağını söyledi şu an artık adetimi bekleyeceğim 8 gün var. Sizce hamilemiyim bu durumu yaşayan var mı ? Lütfen yardımm

Merhaba Hanımlar 🌸
Öncelikle hepinize Günaydın. Dün artan sağ kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim. Muayene olurken gebelik şüphem olduğunu da belirttim . Onun içinde ayrıyeten kan testi alındı. Sonuç <1,20 . Dr hemen üzülmemi daha kanda bile belli olamayacağını söyledi şu an artık adetimi bekleyeceğim 8 gün var. Sizce hamilemiyim bu durumu yaşayan var mı ? Lütfen yardımm
Henüz çok erken değil mi daha 8 gün varmış. Döllenme olduysa bile Rahim e ulaşamamıştır 🙄 hatta geç yumurtladıysanız yumurtlama ağrısı da olabilir. Zaten 5 in altında negatif şuan 1,20 den düşük diyor negatif çıkmış değer. Bekleyin adetiniz gecikirse tekrarlarını testi

Merhaba Hanımlar 🌸
Bende sizin gibi sağ kasıkta batma hissi ile adete bir hafta kala test yaptırdım.Degerim 9 çıktı.Doktor kimyasal olabilir önümüzdeki günlerde tekrar test yaptır dedi.Su an kızım 3 yaşında 🙂

Benimde 1.20 olmuştu ama değerim artmadı.yalniz 8 gün önce olması biraz kafamı karıştırdı biraz bekleyin gününüzü 3 gün geçerse tekrar kan tahlili yaptırn

Henüz çok erken değil mi daha 8 gün varmış. Döllenme olduysa bile Rahim e ulaşamamıştır 🙄 hatta geç yumurtladıysanız yumurtlama ağrısı da olabilir. Zaten 5 in altında negatif şuan 1,20 den düşük diyor negatif çıkmış değer. Bekleyin adetiniz gecikirse tekrarlarını testi
Haklısın canım ama keyfi değil dün ciddi anlamda oturamıyor doğrulamıyordum korktum açıkçası. Apandisit zannettik o yüzden gidince de şüphem olduğunu söyledim doktor da kan testi yaptırdı sonuçta öyle çıktı

Back