• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat:7 gün kala bebetime test kızlar bakın lütfen test bozuk mu ?

Kızlar noldu ben hiç bişey anlamadım :(
Senlik birşey yok tatlım sen daha önce beni uyardığın halde dalga geçer gibi hatırlatıyor bazı şahışlar hamilelik takvimime göre askere gidecekmiş onu söyledi de bende senin ondan önce bana bunu yazdığını söylemek için alıntıladım mesajını

Bebetime güvenilir değil başka marka ile teyit etmeli ve en fazla 20 dk bekleyin rabbim gönlünüze göre versin inş
Teşekkür ederim canım o yüzden özellikle marka verdim çünkü bu marka daha öncede yanılttı beni aczanede başka marka yoktu mecbur kaldım almaya

Senlik birşey yok tatlım sen daha önce beni uyardığın halde dalga geçer gibi hatırlatıyor bazı şahışlar hamilelik takvimime göre askere gidecekmiş onu söyledi de bende senin ondan önce bana bunu yazdığını söylemek için alıntıladım mesajını

Bende şimdi okudım yorumları sanırım biraz hasassın buda bi belirti aslında
Arkadaşımız kötü niyetle yorum yapmamış
Ama senide anlıyorum insanın her zaman ruh hali bir olmuyor inşallah hakkında hayırlısı olur canım

Kaç gün gecikti bi test daha mı yapsan yarın

Daha önce yazılmış yorumları okumadım bu bir.
Ikincisi dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu.
Üçüncüsü müneccim değilim düşük yapıp da kaldırmayı unuttuğunu nerden bileyim ?
Gereksiz agresiflik yaratan sensin ben yorumumda hiçbir sıkıntı görmüyorum.

Bende şimdi okudım yorumları sanırım biraz hasassın buda bi belirti aslında
Arkadaşımız kötü niyetle yorum yapmamış
Ama senide anlıyorum insanın her zaman ruh hali bir olmuyor inşallah hakkında hayırlısı olur canım

Kaç gün gecikti bi test daha mı yapsan yarın
Canım senin gibi bir üslup kullanmamış madem çok hassasım aynı tepkiyi sizede gösterirdim unutmuşum işte lanet olası takvimi kaldırmayı yazılmış bir şeyi uzatmaya ne hacet dimi öyle olmuş olsam neden test paylaşayım neyse yorumlarınız için çok teşekkür ederim zaten konunun kapanmasını rica ettim uzatmaya gerek yok çünkü gerçekten kaç senedir burdayım bu konuda bilen bilir beni kimseyle ters düşmedim bu güne kadar ceza da almadım o yüzden tatsızlık yaşanacak en son insan benimdir bu sitede ama etki tepki meselesi canım

Ozaman testini yarında tekrarla zamanla koyulaşması lazım .
Çok sevındım adına inşallah bı sefer sağlıkla sıhhatle alıxaksın kucağına .
Benımde bir kaybım var bu gebeliğimden önce aklına takılan ne varsa yardımcınolabılırım ♥️
Hayırlı haberlerini beklıyorum

Hemen çıktı canım kurudukça da netleşti

Ozaman testini yarında tekrarla zamanla koyulaşması lazım .
Çok sevındım adına inşallah bı sefer sağlıkla sıhhatle alıxaksın kucağına .
Benımde bir kaybım var bu gebeliğimden önce aklına takılan ne varsa yardımcınolabılırım ♥️
Hayırlı haberlerini beklıyorum
Benim 7. Canım yaşatmasın kimseye inşallah sende alırsın yaşadıklarımı yaşamadan bu konuda epey fikir ve Bilgi Sahibi oldum yaşadıkça senin aklına takılan bişey olursa mutlaka yaz özelden her yerden

Benim 7. Canım yaşatmasın kimseye inşallah sende alırsın yaşadıklarımı yaşamadan bu konuda epey fikir ve Bilgi Sahibi oldum yaşadıkça senin aklına takılan bişey olursa mutlaka yaz özelden her yerden
Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın 🥺🤲🏻
Allahım sabrını versin sana inşallah ♥️

Back