• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat:7 gün kala bebetime test kızlar bakın lütfen test bozuk mu ?

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
Bat :7 gün kala test böyle bozuk mu yoksa var mı

Eklentiler

• 5E7551AA-628A-47B2-A50D-27ABE292D8E3.jpeg
    5E7551AA-628A-47B2-A50D-27ABE292D8E3.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 182
  • E116CBD8-3EA3-47C2-8695-7DE8E90F7DBA.jpeg
    E116CBD8-3EA3-47C2-8695-7DE8E90F7DBA.jpeg
    68 KB · Görüntüleme: 175
Kız zaten 15 haftalık hamileymişsin. Çocuk neredeyse askere gidecek hala test soruyorsun🤤
Amma mesele oldu o ya kaçtan düşğk yaşadım kalmış unutmuşum keyfimden yapıp da paylaşmıyorum burda teste birşey yazdın zannettim karşılaştığım yoruma bak ya

Kadin sanki ana baci sovdu sana ne bu tepki acaba sayin konu sahibi tamam zor bi durum dusuk yapmissin bu kadar canini yakiyosa eger kadir profilinden onu olsun bitsin burda 262617 tane fake konu var farkinda misin? Kadin gordugunu soyledi sanki kufur etti oyle bi yazmissin ki sok oldum

Kadin sanki ana baci sovdu sana ne bu tepki acaba sayin konu sahibi tamam zor bi durum dusuk yapmissin bu kadar canini yakiyosa eger kadir profilinden onu olsun bitsin burda 262617 tane fake konu var farkinda misin? Kadin gordugunu soyledi sanki kufur etti oyle bi yazmissin ki sok oldum
Lütfen gereksiz konumun dışında yorum yapmayın ya avukatlığı meslek edinmiş herkes Kazen Kazen Mune Mune abla lütfen konumu kapatır mısınız

Benim yapacagim yorumu arkadas yaptigi icin ben sana ayni yorumu yapmadim arkadasim bu kadar fevri olup kalp kirmaya gerek yok sorulan seylere kiriliyorsan eger gozunun onunde olmasi daha cok aci verir ha avukatlik konusuna gelince meslegim olsun istesem gider okurdum ✋🏻

Bakın şu iki yorum arasındaki farkı anlarsınız birde zaten bahsettiğiniz şahıstan önce bana bu durum bildirilmiş yorum yapmak için yorum yapılmış konumla alakası var mı size soruyorum
Sen hamile gözüküyorsun ama yani gebelik takvimin aktif :)

Canım bende bebetime de böyle çizgi gördüm iki sefer beni çok umutlandırdı ama olmadı yani gebe değildim

İnşallah sen hamilesindr tatlım 🤗🤗🤗
Kız zaten 15 haftalık hamileymişsin. Çocuk neredeyse askere gidecek hala test soruyorsun🤤

Bakın şu iki yorum arasındaki farkı anlarsınız birde zaten bahsettiğiniz şahıstan önce bana bu durum bildirilmiş yorum yapmak için yorum yapılmış konumla alakası var mı size soruyorum
Ben kötü niyetle veya kırıcı olmak için yorum yazmadım. Farkındaysan mizahlı bir dille yazdım. Polemiğe girip ban yememek için daha fazla uzatmıyorum.
Sen bizi kırdın ama ben yine dua edeyim sana inşallah hamilesindir.
Hadi selametle.

Back