- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hamile gözüküyorsun ama yani gebelik takvimin aktif :)Bat :7 gün kala test böyle bozuk mu yoksa var mı
Hemen çıktı canım kurudukça netleştibu silik çizgi hemen mi çıktı? yoksa birkaç saat sonra mı
Amma mesele oldu o ya kaçtan düşğk yaşadım kalmış unutmuşum keyfimden yapıp da paylaşmıyorum burda teste birşey yazdın zannettim karşılaştığım yoruma bak yaKız zaten 15 haftalık hamileymişsin. Çocuk neredeyse askere gidecek hala test soruyorsun![]()
Peki açıklama yapmazsan ben nereden bileyim alnında mı yazıyor?Amma mesele oldu o ya kaçtan düşğk yaşadım kalmış unutmuşum keyfimden yapıp da paylaşmıyorum burda teste birşey yazdın zannettim karşılaştığım yoruma bak ya
Bu testi niye paylaşayım hamile olsam biraz beyin süzgecinden geçirip öyle yorum yapPeki açıklama yapmazsan ben nereden bileyim alnında mı yazıyor?
Ayrıca bu nasıl üslup?
Pardon yorum yapmadan önce sana sormayı unutmuşum terbiyesiz.Bu testi niye paylaşayım hamile olsam biraz beyin süzgecinden geçirip öyle yorum yap
Evet sizin gibi çok terbiyeliyimPardon yorum yapmadan önce sana sormayı unutmuşum terbiyesiz.
Lütfen gereksiz konumun dışında yorum yapmayın ya avukatlığı meslek edinmiş herkesKadin sanki ana baci sovdu sana ne bu tepki acaba sayin konu sahibi tamam zor bi durum dusuk yapmissin bu kadar canini yakiyosa eger kadir profilinden onu olsun bitsin burda 262617 tane fake konu var farkinda misin? Kadin gordugunu soyledi sanki kufur etti oyle bi yazmissin ki sok oldum
Sen hamile gözüküyorsun ama yani gebelik takvimin aktif :)
Canım bende bebetime de böyle çizgi gördüm iki sefer beni çok umutlandırdı ama olmadı yani gebe değildim
İnşallah sen hamilesindr tatlım![]()
Kız zaten 15 haftalık hamileymişsin. Çocuk neredeyse askere gidecek hala test soruyorsun![]()
Ben kötü niyetle veya kırıcı olmak için yorum yazmadım. Farkındaysan mizahlı bir dille yazdım. Polemiğe girip ban yememek için daha fazla uzatmıyorum.Bakın şu iki yorum arasındaki farkı anlarsınız birde zaten bahsettiğiniz şahıstan önce bana bu durum bildirilmiş yorum yapmak için yorum yapılmış konumla alakası var mı size soruyorum
Bakın şu iki yorum arasındaki farkı anlarsınız birde zaten bahsettiğiniz şahıstan önce bana bu durum bildirilmiş yorum yapmak için yorum yapılmış konumla alakası var mı size soruyorum