Gebeliğe Hazırlık bat 6 :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama 11 gün önce oldu canım şuan idrar testinde çıkarmı acaba
Almadiysan bekle cumartesiye kadar 1 gün önce yaparsın bende 2 tane var cuma ya da cumartesi ypcm zaten 2 3 gün önce lekeleniyorum leke görürsem kesin değilim ypmaya gerek yok

Almadiysan bekle cumartesiye kadar 1 gün önce yaparsın bende 2 tane var cuma ya da cumartesi ypcm zaten 2 3 gün önce lekeleniyorum leke görürsem kesin değilim ypmaya gerek yok
almadım canım negatif görüp üzülmekten korkuyorum bekliyorum cumartesi gününe kadar

eğer erken adet olursak gerek kalmıycak :) adet belirtisi gibi belirtilerde var kafayı yedim yada inanılmaz kasık ve göbeğime yayılan ağrım var
Benim insan ne adet ne hamilelik belirtisi hiç biri yok ben 1 buçuk 2 aylık evliyim 32 yaşındayım şimdiden millet kayinvalideme bebeği soruyor benim pcos var o yüzden çok korkuyorum

Benim insan ne adet ne hamilelik belirtisi hiç biri yok ben 1 buçuk 2 aylık evliyim 32 yaşındayım şimdiden millet kayinvalideme bebeği soruyor benim pcos var o yüzden çok korkuyorum
insanlar çok acımasızlar canım malesef. ben 40 yaşındayım ve 2 ay oldu evleneli ne laflar duydum tahmin bile edemezsin.. alışıyor insan dicem ama yinede koyuyor..

insanlar çok acımasızlar canım malesef. ben 40 yaşındayım ve 2 ay oldu evleneli ne laflar duydum tahmin bile edemezsin.. alışıyor insan dicem ama yinede koyuyor..
Koymaz mi herkes acımasız cidden kilo problemim de var bir de herşeye burnunu sokan insan kaynıyor ortalik

Kayinvalidemle kızı kolkola girip gidiyolat yolda benim anne de rahmetli hiç mi kafa basmıyor kız yeni gelin yabancılık çekmesin kolkola girmeyelim ben kocamla bile elele tutusmuyorum yanlarında ayıp olmasın diye

ben adet gününe kadar bekliycem bakalım üzülüyorum sonra
Valla artık pek umudum yok bnm pazar günü adet günüm ama hiç beklentim kalmadı hamile olsam hiç mi Belirti vermez göğüs ağrım filan yok zaten hep benim istediğim şey sonunda sinavim olmuştur çok istememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…