- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
yumurtlama 11 gün önce oldu canım şuan idrar testinde çıkarmı acabaÖyle ama ben razıyım 10 tane test alip yapayım 10. Da çıksın bazılarının nasıl erkenden çıkıyor senin yumurtlama ne son oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama 11 gün önce oldu canım şuan idrar testinde çıkarmı acabaÖyle ama ben razıyım 10 tane test alip yapayım 10. Da çıksın bazılarının nasıl erkenden çıkıyor senin yumurtlama ne son oldu
Almadiysan bekle cumartesiye kadar 1 gün önce yaparsın bende 2 tane var cuma ya da cumartesi ypcm zaten 2 3 gün önce lekeleniyorum leke görürsem kesin değilim ypmaya gerek yokyumurtlama 11 gün önce oldu canım şuan idrar testinde çıkarmı acaba
almadım canım negatif görüp üzülmekten korkuyorum bekliyorum cumartesi gününe kadarAlmadiysan bekle cumartesiye kadar 1 gün önce yaparsın bende 2 tane var cuma ya da cumartesi ypcm zaten 2 3 gün önce lekeleniyorum leke görürsem kesin değilim ypmaya gerek yok
Pazara kadar vakit nasıl gececekalmadım canım negatif görüp üzülmekten korkuyorum bekliyorum cumartesi gününe kadar
eğer erken adet olursak gerek kalmıycak :) adet belirtisi gibi belirtilerde var kafayı yedim yadaPazara kadar vakit nasıl gececek
Benim insan ne adet ne hamilelik belirtisi hiç biri yok ben 1 buçuk 2 aylık evliyim 32 yaşındayım şimdiden millet kayinvalideme bebeği soruyor benim pcos var o yüzden çok korkuyorumeğer erken adet olursak gerek kalmıycak :) adet belirtisi gibi belirtilerde var kafayı yedim yadainanılmaz kasık ve göbeğime yayılan ağrım var
insanlar çok acımasızlar canım malesef. ben 40 yaşındayım ve 2 ay oldu evleneli ne laflar duydum tahmin bile edemezsin.. alışıyor insan dicem ama yinede koyuyor..Benim insan ne adet ne hamilelik belirtisi hiç biri yok ben 1 buçuk 2 aylık evliyim 32 yaşındayım şimdiden millet kayinvalideme bebeği soruyor benim pcos var o yüzden çok korkuyorum
Koymaz mi herkes acımasız cidden kilo problemim de var bir de herşeye burnunu sokan insan kaynıyor ortalikinsanlar çok acımasızlar canım malesef. ben 40 yaşındayım ve 2 ay oldu evleneli ne laflar duydum tahmin bile edemezsin.. alışıyor insan dicem ama yinede koyuyor..
kendi hayatlarının sıkıcılığından canım.. ben kimsenin hayatını merak etmiyorum meselaKoymaz mi herkes acımasız cidden kilo problemim de var bir de herşeye burnunu sokan insan kaynıyor ortalik
Kayinvalidemle kızı kolkola girip gidiyolat yolda benim anne de rahmetli hiç mi kafa basmıyor kız yeni gelin yabancılık çekmesin kolkola girmeyelim ben kocamla bile elele tutusmuyorum yanlarında ayıp olmasın diye
Günaydın nasılsıngünaydın canım
idare eder canım sen nasılsın varmı bi gelişmeGünaydın nasılsın
Yani adet olacak gibi ama öyle aman aman bişey de yok sabahları çok midem bulanıyor ama hamilelige baglamiyorumidare eder canım sen nasılsın varmı bi gelişme
benimde baş dönmem var dünden beri ama psikolojik olarak delirdiğimi düşünüyorumYani adet olacak gibi ama öyle aman aman bişey de yok sabahları çok midem bulanıyor ama hamilelige baglamiyorum
Ovulasyon testimi akşam acaba bu ay diyorumbenimde baş dönmem var dünden beri ama psikolojik olarak delirdiğimi düşünüyorum
ben adet gününe kadar bekliycem bakalım üzülüyorum sonraOvulasyon testimi akşam acaba bu ay diyorum
Valla artık pek umudum yok bnm pazar günü adet günüm ama hiç beklentim kalmadı hamile olsam hiç mi Belirti vermez göğüs ağrım filan yok zaten hep benim istediğim şey sonunda sinavim olmuştur çok istememek lazımben adet gününe kadar bekliycem bakalım üzülüyorum sonra![]()
Benim 6 gun gecti yeni doktora gidiyorumkuzum benim kasık ağrım dışında bişey kalmadı.. adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor buda benim ümidimi kırıyor![]()
idrar testi yapmadınmı hiç canım.. inşallah güzel haberler alırsınBenim 6 gun gecti yeni doktora gidiyorum