Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl tutuyon yavrum kendiniDur kuzum daha ben yapmadım bat bugün![]()
Çünkü pek ümitli değilim. Mevsimsel olarak geciktiğini düşünüyorum. Bu ay çok verimli geçmedi benim cephemdenasıl tutuyon yavrum kendiniben çoktan yapardım
Umarım İkimizde hayırlı haberler alırızbenımde bat 5
kuzum benim kasık ağrım dışında bişey kalmadı.. adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor buda benim ümidimi kırıyorBenimde bata 6 bu gece itibariyle 5 var ama hiç belirtim yok sizde nasıl durumlar
İki kere test yaptım bomboş dayanamadım ama benim hiç belirtim yok o yüzden benimde umudum yok geçen ay nerdeyse 10 gün kasik ağrısı uyku mide bulantısı herşey varkende yoktu bilmiyorum değişik biseykuzum benim kasık ağrım dışında bişey kalmadı.. adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor buda benim ümidimi kırıyor![]()
benimde 10 günü geçti devamlı kasıklarım ağrıyor hiç geçmedi..bu kadar uzun sürmesi şaşırtıyor beni ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. daha 5 gün var adetime test yapsam çıkmaz sanırım bekliyorum kuzu kuzu zamanda geçmiyorrrrİki kere test yaptım bomboş dayanamadım ama benim hiç belirtim yok o yüzden benimde umudum yok geçen ay nerdeyse 10 gün kasik ağrısı uyku mide bulantısı herşey varkende yoktu bilmiyorum değişik bisey
Ben yptim çıkmadı 2 tane daha testim var biri erken biri normal cumaya kadar bekliyorum geç döllenme oldgumi düşünmüyorum çünkü akintima baktım 12.gün ve 16 gün olmuştu degerlendrdimbenimde 10 günü geçti devamlı kasıklarım ağrıyor hiç geçmedi..bu kadar uzun sürmesi şaşırtıyor beni ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. daha 5 gün var adetime test yapsam çıkmaz sanırım bekliyorum kuzu kuzu zamanda geçmiyorrrr![]()
bat ne zaman canımBen yptim çıkmadı 2 tane daha testim var biri erken biri normal cumaya kadar bekliyorum geç döllenme oldgumi düşünmüyorum çünkü akintima baktım 12.gün ve 16 gün olmuştu degerlendrdim
Aynıydı 22 eylülbat ne zaman canım
benim dünden beri ağrım iyice belirginleşti göbeğime kadar çıkıyor ara ara tuhaf bi ağrı adet olsamda kurtulsam bu şüpheden diyorum bazen ümitlenmekten iyidir .Aynıydı 22 eylül
Yani resmen bende artık şeyden sıkıldım hesaplı kitaplı olmaktan akışına birakicambenim dünden beri ağrım iyice belirginleşti göbeğime kadar çıkıyor ara ara tuhaf bi ağrı adet olsamda kurtulsam bu şüpheden diyorum bazen ümitlenmekten iyidir .
aynen canım.. bi tek burda içimi dökebiliyorum kimseyle konuşamıyorum eşimle bile sonu hüsran olunca üzülmemek için..Yani resmen bende artık şeyden sıkıldım hesaplı kitaplı olmaktan akışına birakicam
ben eşime demiyorum zaten ondan habersiz alıyorum testleriaynen canım.. bi tek burda içimi dökebiliyorum kimseyle konuşamıyorum eşimle bile sonu hüsran olunca üzülmemek için..
ben zor duruyorum almamak için ama dahada çok erkenben eşime demiyorum zaten ondan habersiz alıyorum testleri
Öyle ama ben razıyım 10 tane test alip yapayım 10. Da çıksın bazılarının nasıl erkenden çıkıyor senin yumurtlama ne son olduben zor duruyorum almamak için ama dahada çok erken