Gebeliğe Hazırlık bat 6 :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mayasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
571
727
53
46
kızlar çatlıycam artık meraktan biri beni durdursun saat başı test yapasım var:110: Allahım sen aklıma mukayyet ol:bicak:

Benim de 4 gün var iki gün önce lekelenme yaşadım tamam bu ay da olmadı dedim ama hala adet olamadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz 🥰🤸‍♀️

kuzum benim kasık ağrım dışında bişey kalmadı.. adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor buda benim ümidimi kırıyor :silah:
İki kere test yaptım bomboş dayanamadım ama benim hiç belirtim yok o yüzden benimde umudum yok geçen ay nerdeyse 10 gün kasik ağrısı uyku mide bulantısı herşey varkende yoktu bilmiyorum değişik bisey

İki kere test yaptım bomboş dayanamadım ama benim hiç belirtim yok o yüzden benimde umudum yok geçen ay nerdeyse 10 gün kasik ağrısı uyku mide bulantısı herşey varkende yoktu bilmiyorum değişik bisey
benimde 10 günü geçti devamlı kasıklarım ağrıyor hiç geçmedi..bu kadar uzun sürmesi şaşırtıyor beni ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. daha 5 gün var adetime test yapsam çıkmaz sanırım bekliyorum kuzu kuzu zamanda geçmiyorrrr:KK12:

benimde 10 günü geçti devamlı kasıklarım ağrıyor hiç geçmedi..bu kadar uzun sürmesi şaşırtıyor beni ama psikolojikmi bilmiyorum işte.. daha 5 gün var adetime test yapsam çıkmaz sanırım bekliyorum kuzu kuzu zamanda geçmiyorrrr:KK12:
Ben yptim çıkmadı 2 tane daha testim var biri erken biri normal cumaya kadar bekliyorum geç döllenme oldgumi düşünmüyorum çünkü akintima baktım 12.gün ve 16 gün olmuştu degerlendrdim

benim dünden beri ağrım iyice belirginleşti göbeğime kadar çıkıyor ara ara tuhaf bi ağrı adet olsamda kurtulsam bu şüpheden diyorum bazen ümitlenmekten iyidir .
Yani resmen bende artık şeyden sıkıldım hesaplı kitaplı olmaktan akışına birakicam

Back