Adetime 6 gün var 26sında olucam bundan önce ymurtlama günüm ayın 11ndeydi ama bilmeden ilişkiye girdim 13ü sandım neyse 11inde ilişkim oldu ve sonrasında 2 3 gün acayip karın ve kasık ağrısı ve belimde sanki fıtık olmuşum gibiydi zamanla azaltı hala var ama az az o ağır ağrılar sırasında bi kere elim ayağım titredi tansiyonum düştü sanki miğdem bulandı bi iki saate geçti ama karnım hala ağrıyodu neyse adetime daha var ama hala kasıklarım her an adet olcam gibi ağrıyo ve bacaklarımdaki damarlar çekiliyo napcam bilmiyorum meraktan çatlıcam
dün test yaptım negatif çıktı bilmiyorum bi kızım olsun istiyorum ama nasip
sabahları bi iki kere yataktayken gözümü açınca miğdem bulandı yumurtlamadan beri aşırı iştahlıyım ve afınıza sığınırım biraz ishalim var göğüsümde hiç bi belirti yok zaten adet olcağım zamanda sadece kasıklarım ve bacaklarım ağrır yumurtlamadan sonrada sivilce çıktı yüzümde anlımda ve dudağımın köşesinde şöyle bişey söyliyim hani diyolar ya göğüsünde topaklamalar çıkar belirti olarak benim ilk bebeğimde sütten kestiğimden beri bi değişiklik yok kahverengi ve hala kapartılı 1 yıl oldu keseli oğlum 3 yaşında o yüzden göğsümde bi belirti göremiyorum benim gibi olanlar varsa yazsın lütfen