- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Cnm ben kirmizi karti yedim buayda nasip olmadiDün gece test yaptım negatiftiama hala adet olmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben kirmizi karti yedim buayda nasip olmadiDün gece test yaptım negatiftiama hala adet olmadım.
Bi dahaki aya inş canım. Ben hala adet olmadım yine test yaptım yine negatif bekliyorum öylee.Cnm ben kirmizi karti yedim buayda nasip olmadi
Hayirli olsun canim belki gec dollenme falan olduysa cikmayabilirBi dahaki aya inş canım. Ben hala adet olmadım yine test yaptım yine negatif bekliyorum öylee.
Benim bat bugundu canim negatif cikti adeti bekliyorum bakalim...Greensey canimmm naptin haber bekliyorum
Repse canim nasil gidiyor sıkıntı yok demi A anneveoglusu sizin nasil iyimisiniz ayroca yorumlarınızı bayılarak takip ediyorum tecrübeli anne olmak böyle bise sanirim hepimize sağlıklı doğumlar
Bilmiyorumki bekliyorum öyle. Pazartesiye kadar olmazsam kan tahlili yaptırıcam.Hayirli olsun canim belki gec dollenme falan olduysa cikmayabilir
Şahsım adına çok mutlu oldum yorumuna arkadaşım tesekkur ederim sahurda az kanama oldu sabah Dr kontrolumuz vardı gittik şükür bebiş iyi kalp atışını duyduk Dr normal dedi lekelenme içinGreensey canimmm naptin haber bekliyorum
Repse canim nasil gidiyor sıkıntı yok demi A anneveoglusu sizin nasil iyimisiniz ayroca yorumlarınızı bayılarak takip ediyorum tecrübeli anne olmak böyle bise sanirim hepimize sağlıklı doğumlar
Şahsım adına çok mutlu oldum yorumuna arkadaşım tesekkur ederim sahurda az kanama oldu sabah Dr kontrolumuz vardı gittik şükür bebiş iyi kalp atışını duyduk Dr normal dedi lekelenme için
Sen nasılsın canım
Hayırlısı ınsallah canim benim üzme kendini hazırana ınsallahBenim bat bugundu canim negatif cikti adeti bekliyorum bakalim...
Nasip deilmis cnm tamda sana yazicaktimBen adet oldum![]()
Çokta heveslenmiştim oysaki neyse artık önümüzdeki maçlara bakalım :)Nasip deilmis cnm tamda sana yazicaktim