Gebeliğe Hazırlık BAT 30 MAYIS...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20180531_111401.jpg
    20180531_111401.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 20180531_111333.jpg
    20180531_111333.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 73
Aynen bende gördüm silik bi çizgi var. Hadi bakalım inş hamilesin. Benimde gecikti ama olacakmışım gibi ağrı var hep wc gidip bakıyom anca gelen giden yok.
Bana da hep olacakmışım gibi geliyor. Ara ara karnım ağrıyor benim de. İnşallah bebiş tutunur :)

Benimde dündü bendede gelen giden yok. Sadece ağrı var hemen şimdi regl olacakmışım gibi ama olmuyorum :) yarın test yapıcam inş pozitiftir.
Bende bi yapim diorum bi beklim diorum kararsizim negatif gormek istemedigim icinyapmiorim

Evet 6 aylık evliyim ilk olucak allahın izniyle. Evlendikten sonra adet düzenim bozulmuştu 40 gündür felan inofolic kullanıyorum düzene girdi sanırım adetim ve 2 gün geçti bakalım nolcak.
Benimde 4yasinda kizim var kardes icin ugrasiyoruznasipse buay sogan suyu kurinu kullandim bende ama tam olarak icemedim 8gun kullandim tatile gittigm icin ilk cocugumdada sogan suyu icmistim 2ay sonra falan hamile kalmistim

Benimde 4yasinda kizim var kardes icin ugrasiyoruznasipse buay sogan suyu kurinu kullandim bende ama tam olarak icemedim 8gun kullandim tatile gittigm icin ilk cocugumdada sogan suyu icmistim 2ay sonra falan hamile kalmistim
Dün gece test yaptım negatifti :( ama hala adet olmadım.

Back