Yarın sabah ilk idrarla deneyeceğim tekrar canım.testi tekrarla bugün bence
İnş öyledir canım. Ara ara akıntı da oldu ama şu an çok yok.OoO sende çok belirti varmış kesin hamiledirsin. Mrk ettim akıntında varmı?
Bebek varmıymışş ??Bende senin gibiyim adet gunumde bugun ama olmadim akintim yok denilecek kadar az asiri bel agrisi cekiyorum ilk defa insallah hamileyizdir ama bazen piskolojik olarak bunlari bizde yapiyoruz vucuda
Adet oldunmu canım sen ?Benim de baktım 30 mayıs. İnşallah hamileyizdir
Olmadım canım. Bir gün gecikmiş durumda. Test yaptım gözlerim beni yanılrmıyorsa silik bir çizgi var :)Adet oldunmu canım sen ?
Aynen bende gördüm silik bi çizgi var. Hadi bakalım inş hamilesin. Benimde gecikti ama olacakmışım gibi ağrı var hep wc gidip bakıyom anca gelen giden yok.Olmadım canım. Bir gün gecikmiş durumda. Test yaptım gözlerim beni yanılrmıyorsa silik bir çizgi var :)
Oooo allahim aramiza yeni biri daha katiliyor he :)) kan testi verdin mi canimOlmadım canım. Bir gün gecikmiş durumda. Test yaptım gözlerim beni yanılrmıyorsa silik bir çizgi var :)
Yok yarın vereceğim kan. Bugün işten fırsat bulamadımOooo allahim aramiza yeni biri daha katiliyor he :)) kan testi verdin mi canim
Bana da hep olacakmışım gibi geliyor. Ara ara karnım ağrıyor benim de. İnşallah bebiş tutunur :)Aynen bende gördüm silik bi çizgi var. Hadi bakalım inş hamilesin. Benimde gecikti ama olacakmışım gibi ağrı var hep wc gidip bakıyom anca gelen giden yok.
Insallah tutunur tutunur :)Bana da hep olacakmışım gibi geliyor. Ara ara karnım ağrıyor benim de. İnşallah bebiş tutunur :)
Benimde dündü bendede gelen giden yok. Sadece ağrı var hemen şimdi regl olacakmışım gibi ama olmuyorum :) yarın test yapıcam inş pozitiftir.Kizlar benimde bat bugundu suana kadar gelen giden yok insallahta gelmez
Bende bi yapim diorum bi beklim diorum kararsizim negatif gormek istemedigim icinyapmiorimBenimde dündü bendede gelen giden yok. Sadece ağrı var hemen şimdi regl olacakmışım gibi ama olmuyorum :) yarın test yapıcam inş pozitiftir.
Belirtilerin varmı ?Bende bi yapim diorum bi beklim diorum kararsizim negatif gormek istemedigim icinyapmiorim
cok bi belirti yok arada kasigima agri girio bugund eole.oldu sanki bicak saplanio gibi oldu gecti agecti akinti var once bikac kez sari gibi geldi simdi su gibi sanki ama bilmiorum tabu bunlarda psikolojikmiBelirtilerin varmı ?
Sizin ilk cocukmu olcakBelirtilerin varmı ?
Evet 6 aylık evliyim ilk olucak allahın izniyle. Evlendikten sonra adet düzenim bozulmuştu 40 gündür felan inofolic kullanıyorum düzene girdi sanırım adetim ve 2 gün geçti bakalım nolcak.Sizin ilk cocukmu olcak
Benimde 4yasinda kizim var kardes icin ugrasiyoruznasipse buay sogan suyu kurinu kullandim bende ama tam olarak icemedim 8gun kullandim tatile gittigm icin ilk cocugumdada sogan suyu icmistim 2ay sonra falan hamile kalmistimEvet 6 aylık evliyim ilk olucak allahın izniyle. Evlendikten sonra adet düzenim bozulmuştu 40 gündür felan inofolic kullanıyorum düzene girdi sanırım adetim ve 2 gün geçti bakalım nolcak.
Dün gece test yaptım negatiftiBenimde 4yasinda kizim var kardes icin ugrasiyoruznasipse buay sogan suyu kurinu kullandim bende ama tam olarak icemedim 8gun kullandim tatile gittigm icin ilk cocugumdada sogan suyu icmistim 2ay sonra falan hamile kalmistim
Canim bende hala adet olmadim ama testte yapmadim zaten yoktur adet olana kadar beklicemDün gece test yaptım negatiftiama hala adet olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?