- 22 Nisan 2018
- 66
- 30
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin gibiyim adet gunumde bugun ama olmadim akintim yok denilecek kadar az asiri bel agrisi cekiyorum ilk defa insallah hamileyizdir ama bazen piskolojik olarak bunlari bizde yapiyoruz vucudaAdetmişim gibi sancı giriyo ara ara kasıklarıma. Göğüs uçlarımda hafif acı var. Birde akıntı var ama çok değil. 1 buçuk aydır inofolic kullanıyorum. İnş hamiledirim. Sizinde bu kadarcık belirtiyle hamile olduğunuzu öğrendinizmi yoksa daha mı çok belirtim olmalı ?
Bence belirtiler var canim hayirlisi ile gelsin bebisin ınsallahAdetmişim gibi sancı giriyo ara ara kasıklarıma. Göğüs uçlarımda hafif acı var. Birde akıntı var ama çok değil. 1 buçuk aydır inofolic kullanıyorum. İnş hamiledirim. Sizinde bu kadarcık belirtiyle hamile olduğunuzu öğrendinizmi yoksa daha mı çok belirtim olmalı ?
İnş ya. akıntım azaldı hatta yok oldu değilim heralde akıntı olması lazımmış sanırım.Bence belirtiler var canim hayirlisi ile gelsin bebisin ınsallah
İnş. Sendede belirti varmı canımBenim de baktım 30 mayıs. İnşallah hamileyizdir
Benimde akıntım çok az hatta yok artık akıntı. Kasık sancısı var. Çok istiyorum anne olmayı ne olur olsun bu ay.Bende senin gibiyim adet gunumde bugun ama olmadim akintim yok denilecek kadar az asiri bel agrisi cekiyorum ilk defa insallah hamileyizdir ama bazen piskolojik olarak bunlari bizde yapiyoruz vucuda
Bende cok istiyorum canim hep bi belirti ariyorum ama napalim olmayinca olmiyo . Bu ay test bile almadim artik o kadar umudum yok ama insallah bu sayfa ugurlu gelirde birbirimize guzel haberler veririzBenimde akıntım çok az hatta yok artık akıntı. Kasık sancısı var. Çok istiyorum anne olmayı ne olur olsun bu ay.
Aynrn canim ben 5+3haftalık hamileyim akıntı yoğundu ama ger hamile de akinti olacak diye birşey yok bol.dua et ınsallah rabbim nasip etsinİnş ya. akıntım azaldı hatta yok oldu değilim heralde akıntı olması lazımmış sanırım.
Var canım. Ara ara mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs dolgunluğu sızlaması sol kasığıma sancılar giriyor. Geçmeyen bir karın şişliğim iki gündür de az bir kahverengi lekelenmem var. Ama sonuç ne çıkacak bilmemİnş. Sendede belirti varmı canım
Test cuma günü yaptım negatifti. Demek ki psikolojikmiş benim belirtilertest yapın çıkar
Pskolojikmiş diye bakma bence tekrar yap Ama kesinlikle aklına getirme ben getirmedim bu ay hamileymişim 3 gün önce öğrendim ve adetime daha 5 gün varken silik çizgi çıktı en kritik dönemleriymiş öğrendiğimde iyi oldu ona göre davranıyorum sizde bence kan testi yaptırın derimTest cuma günü yaptım negatifti. Demek ki psikolojikmiş benim belirtiler
Bata 5 gün varken dün yaptım negatifti. Hala ihtimal dahilinde değerlendiriyorum. Adet günümü bekliyorum. Gelmezse yaptıracağım kan testi canım.Pskolojikmiş diye bakma bence tekrar yap Ama kesinlikle aklına getirme ben getirmedim bu ay hamileymişim 3 gün önce öğrendim ve adetime daha 5 gün varken silik çizgi çıktı en kritik dönemleriymiş öğrendiğimde iyi oldu ona göre davranıyorum sizde bence kan testi yaptırın derim
OoO sende çok belirti varmış kesin hamiledirsin. Mrk ettim akıntında varmı?Var canım. Ara ara mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs dolgunluğu sızlaması sol kasığıma sancılar giriyor. Geçmeyen bir karın şişliğim iki gündür de az bir kahverengi lekelenmem var. Ama sonuç ne çıkacak bilmem
Benimde durum aynı her ay belirti arıyorum ve buluyorumda :) ama sonuç hep negatif. İnş bu ay olurrr ramazan ayı çok dua ediyorum olsun diye. Allah kucağımızı boş bırakmasın.B
Bende cok istiyorum canim hep bi belirti ariyorum ama napalim olmayinca olmiyo . Bu ay test bile almadim artik o kadar umudum yok ama insallah bu sayfa ugurlu gelirde birbirimize guzel haberler veririz
Henüz erken değilmi test için adetime 4 gün vartest yapın çıkar
Henüz erken değilmi test için adetime 4 gün var
Test cuma günü yaptım negatifti. Demek ki psikolojikmiş benim belirtiler