• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bat 3 gun test negatif ihtimal hala olabilir mi

ben
Aynı gün ilişkiye girip aynı şeyleri yaşayıp regli tarihimiz bile aynı bende bekliyorum sabırsızlıkla
Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikti. Erken oldugunu biliyordum bunun icin.. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi. Bugun hala geliyor , ama farkli biseyler var benim reglimde genelde sadece 1 gun sanci surer. burda neredeyse hic gecmiyor daha onceki diger belirtilerle beraber devam ediyor.. mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten.

ben

Selamlar.. Ben kan testi yaptirdim negatif cikti. Erken oldugunu biliyordum bunun icin.. 27 Nisanda hafif pempemsi sonrada kucuk kahverengi lekeyle uyandim .. Tabi onceki gece cok sancim olmustu. Uyuyamadim sancidan kivradim resmen. 28'inde ise yani dun kanamam cok yogunlasti regl oldum gibi jel gibi ama yogun visne curugu renginde geldi. Bugun hala geliyor , ama farkli biseyler var benim reglimde genelde sadece 1 gun sanci surer. burda neredeyse hic gecmiyor daha onceki diger belirtilerle beraber devam ediyor.. mide bulantim cogaldi sicaklik cok basiyor, belim goguslerim hala agrili... Normalde coktan rahatlamam lazimdi... Bilmiyorum bana ne oluyor gercekten.
Gebelik değil olsa o şekilde kanama olmaz imkansız yani doktora gidin kist vs başka bişi den olabilir geçmiş olsun

ben

Benim bel ağrım sol kaşık ağrım var meme uçlarım sızlıyor sırtım ağrıyor ve bugün leke geldi ne pembe ne kahve rengi çok açık minicik adetime 2 gün kaldı ama bende de tuhaf olan adet öncesi asla ağrım olmaz test yapıp negatif görsem de üzülürüm pozitif görsem de çünkü daha 1 yaşında bebeğim var daha 2 yıllık evliyim

Back
X