- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
- Konu Sahibi hayal alemi
-
Benim de 27-28 ağustos bat bakalım hayırlısı bebiş gelecek miMerhaba arkadaşlar
Bu ay ikinci kez hamilelik denemesi olacak. Ve ilk kez ovulasyon takibine başladım. Benim durumumda olanlar bat gününü bekleyenler ve ovulasyon takibi yapıp hamile kalanlar bizimle sürecinizi paylaşırsanız bizim için de güzel olur.
Muhabbet ve heyecan paylaşma konusu
Ben de bu kadar erken belirti olur mu diyorum ama ilk ilişkiden sonra 6 gün geçti kasıklarımda batmalar be ara sıra göğsümde sızlamalar oluyo yumurtlama tarihimi net bilmiyorum adetten hemen sonra yumurtlama olmuşsa diye de düşünüyorum hayırlısı bi de kendime çok gülüyorum ikinci bebeği yapacağım zaman bu kadar sabırsız olabileceğimi hiç düşünmezdimValla benim doktor kontrolünde değil pazardan beri gün aşırı birliktelik oldu ama artık ara verip 2 gunde bir deneyeceğiz bende sadce bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama aşırı derece akıntı ve sık idrara çıkma durumu var
İnşallahBenim de 27 Ağustos inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay hayırlısıyla
Bazen insan psikolojikmen belirtiler oluşturuyor çok düşünmekten aslında rahat olmak gerekiyo ama annelik içgüdüsü ben daha önce anne olmama rağmen yine heyecanlı ve meraklıyım daha da çok var adetime nasıl geçecek günler bilmiyorumBen geçen ay çok erken test yaptım modumu düşürüyor boşunaBu ay birkaç gün kalana kadar kendimi dinlememe kararı aldım, çünkü geçen ay tüm hamilelik belirtilerim vardı :) :)
Bazen insan psikolojikmen belirtiler oluşturuyor çok düşünmekten aslında rahat olmak gerekiyo ama annelik içgüdüsü ben daha önce anne olmama rağmen yine heyecanlı ve meraklıyım daha da çok var adetime nasıl geçecek günler bilmiyorum
İnsan düşünmeden duramıyor ya bu bebek konularında gamsız olmayı çok isterdim :)
[/QUOTE
Ben çok şaşırıyorum ya sabırla bekleyen insanlara nasıl bekleyebiliyolar ben kafamda bir sürü şey kuruyorum planlar yapıyorum
Ben batı 27 hesaplıyodum ama yanlış hesaplamışım iki gün önce çatlamam oldu benim bat 25 Ağustos inşallah benimle başlar devam eder hamiş haberleri
hayal alemi günaydın canım benim de bat 26- 27 ağustos ve ilk denemem ikinci bebek için. İnşallah hepimiz hamiş oluruz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?