Gebeliğe Hazırlık BAT 27 Ağustos bekleyenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayal alemi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
450
962
303
Merhaba arkadaşlar :oops:

Bu ay ikinci kez hamilelik denemesi olacak. Ve ilk kez ovulasyon takibine başladım. Benim durumumda olanlar bat gününü bekleyenler ve ovulasyon takibi yapıp hamile kalanlar bizimle sürecinizi paylaşırsanız bizim için de güzel olur.

Muhabbet ve heyecan paylaşma konusu:-)

Benimde bat 27 agustos. Gonalf kullandim bu ay .ayrica yumurta takibi yapildi.persembe günü catlatma ignesi yapildi yinede catlayamamis.bugün tekrar catlatma ignesi yapildi insallah ise yarar. carsamba persembe cuma iliski oldu doktor bugünü atla pazar ve salı günü olsun dedi.reglinin 21.günü yani 17agustosta progestron testi yapilacak saglikli yumurtlama olmusmu diye. 24agustos test tarihim.

Valla benim doktor kontrolünde değil pazardan beri gün aşırı birliktelik oldu ama artık ara verip 2 gunde bir deneyeceğiz bende sadce bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama aşırı derece akıntı ve sık idrara çıkma durumu var

Hatta o kadar heyecanlıyım ki nerdeyse bugün nöbetçi eczane arayıp test alacaktım ama tabi çok erken yumurtlama günüm pazartesiden itibaren başlıyor 2 gunde bir deneyecegim

Merhaba arkadaşlar :oops:

Bu ay ikinci kez hamilelik denemesi olacak. Ve ilk kez ovulasyon takibine başladım. Benim durumumda olanlar bat gününü bekleyenler ve ovulasyon takibi yapıp hamile kalanlar bizimle sürecinizi paylaşırsanız bizim için de güzel olur.

Muhabbet ve heyecan paylaşma konusu:-)
Benim de 27-28 ağustos bat bakalım hayırlısı bebiş gelecek mi ☺️

Valla benim doktor kontrolünde değil pazardan beri gün aşırı birliktelik oldu ama artık ara verip 2 gunde bir deneyeceğiz bende sadce bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum ama aşırı derece akıntı ve sık idrara çıkma durumu var
Ben de bu kadar erken belirti olur mu diyorum ama ilk ilişkiden sonra 6 gün geçti kasıklarımda batmalar be ara sıra göğsümde sızlamalar oluyo yumurtlama tarihimi net bilmiyorum adetten hemen sonra yumurtlama olmuşsa diye de düşünüyorum hayırlısı bi de kendime çok gülüyorum ikinci bebeği yapacağım zaman bu kadar sabırsız olabileceğimi hiç düşünmezdim 🙈

Benim de 27 Ağustos inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay hayırlısıyla

Ben geçen ay çok erken test yaptım modumu düşürüyor boşuna :( Bu ay birkaç gün kalana kadar kendimi dinlememe kararı aldım, çünkü geçen ay tüm hamilelik belirtilerim vardı :) :)

Ben geçen ay çok erken test yaptım modumu düşürüyor boşuna :KK43: Bu ay birkaç gün kalana kadar kendimi dinlememe kararı aldım, çünkü geçen ay tüm hamilelik belirtilerim vardı :) :)
Bazen insan psikolojikmen belirtiler oluşturuyor çok düşünmekten aslında rahat olmak gerekiyo ama annelik içgüdüsü ben daha önce anne olmama rağmen yine heyecanlı ve meraklıyım daha da çok var adetime nasıl geçecek günler bilmiyorum 🤦🏻‍♀️

Bazen insan psikolojikmen belirtiler oluşturuyor çok düşünmekten aslında rahat olmak gerekiyo ama annelik içgüdüsü ben daha önce anne olmama rağmen yine heyecanlı ve meraklıyım daha da çok var adetime nasıl geçecek günler bilmiyorum 🤦🏻‍♀️

İnsan düşünmeden duramıyor ya bu bebek konularında gamsız olmayı çok isterdim :)

Ben batı 27 hesaplıyodum ama yanlış hesaplamışım iki gün önce çatlamam oldu benim bat 25 Ağustos inşallah benimle başlar devam eder hamiş haberleri

Bir şey sormak istiyorum kızlar şimdi biz yeni evliyiz ikimizde 32 yasindayiz eşimle o yüzden çocuğu erken olsun istiyoruz birde polikistik over olunca beklemenin anlamı yok dedik sormak istedgim şu sanki biz o işi beceremiyoruz ve tam anlamıyla birleşme olmuyor evliliğin ilk aylarında bu normal mi üstelik kaç kez denedik kanama olmadı son denedgimizde çok çok az bi kanama oldu

hayal alemi hayal alemi günaydın canım benim de bat 26- 27 ağustos ve ilk denemem ikinci bebek için. İnşallah hepimiz hamiş oluruz hayırlısıyla

Benimde 26 27sinde yumurtlamamda 11indeydi tesadüfen bilmeden o gün ilişkiye girdim ben 13 14ü sanıyodum yumurtlamanın neyse 11inden sonra 2 3 gün aşırı ağrı oldu ve miğdem bulandı sonralarda kasık karın ağrım yavaşladı adet olcam gibi oldu şimdi 5 6 gün kaldı miğdem sabahları bulanıyo yataktayken kasıklarım ağrıyo iki gün önce test yaptım negatifti böyle olupta hamile kalan varmı acaba

Back