Gebeliğe Hazırlık Bat 27-28-29 eylül olanlar belirtileriniz neler?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canim yoncaninda olmamış ucumuzun belirtileridir ayniydi. Bel ağrısı 🙂 hala bekliyoruzzzz 😀
Evet benim kasıkta batmalar arttı idrar yaparken bile batma hissediyorum.. Hiç adet öncesi böyle hiasetmemiştim inşallah hislerim beni yanıltmıyodur inşallah üzülmeyiz yaa :KK43: Hiç böyle olduğumu hatırlamıyorummm

Evet benim kasıkta batmalar arttı idrar yaparken bile batma hissediyorum.. Hiç adet öncesi böyle hiasetmemiştim inşallah hislerim beni yanıltmıyodur inşallah üzülmeyiz yaa :KK43: Hiç böyle olduğumu hatırlamıyorummm
İns canimmmm geç dollenmeyi arastiriyorum artık. Kanda görülmeye biliyormuş.adetten bı hafta on gün sonra pozitif görenler olmus.benim bel ağrım devam ediyor. Bugün temizlik de yaptım hala adet olamadim.😀ins geç döllenme dur bu kadar bekledik.

İns canimmmm geç dollenmeyi arastiriyorum artık. Kanda görülmeye biliyormuş.adetten bı hafta on gün sonra pozitif görenler olmus.benim bel ağrım devam ediyor. Bugün temizlik de yaptım hala adet olamadim.😀ins geç döllenme dur bu kadar bekledik.
Ay inşallah Eminecim burda birbirimizi tanımıyoruz ama psikolojik destekte de bulunmuş oluyoruz :)

Predictor hakkında bilgin var mı peki? Güvenilir midir?
İlki laboquick kaset test ikincisi predictor early hiç belirtim de yok. Bat yarın.
Merhaba, hamileliğiniz devam ediyor gördüğüm kadarıyla Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸 bu şekilde çıktığında verdiğiniz kan değeri kaç çıkmıştı?

X