• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 26-27-28 Şubat Olanlar

PeterPanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
897
1.642
63
Merhaba Hanımlar, beklenen adet tarihi 26-27-28 şubat olanlar toplanalım istedim. Belirtiler var mıdır? Özel kür yapanlar deneyimlerini aktarabilir mi?
Benim Bat 27 Şubat ❤️

Merhaba kızlar, beklenen adet tarihim 26 Şubat benim de. Belirti aramayayım diyorum ama inadına bir şeyler çıkıyor karışma.
Uygulamanın gösterdiği Yumurtlama gününden 1 gün önce feci ağrım ve akıntım oldu o günü değerlendirdik bir de pikin ertesi gününü. Ardından sağ ve sol kaşığımda zaman zaman ağırlar oldu. Özellikle salı akşamı sağda iğne batması şeklinde bir ağrı girdi çok Farklı bir ağrıydı. Zaman zaman o ağrıları yaşıyorum. Dünden beri göğüslerim çok hassas dolgunluk ve ucunda hassasiyet var normalde adetten önce ucunda olmazdı yanlarda ağrı okurdu bu farklı. Ve en dikkatimi çeken kremsi beyaz renkte kokusuz ve kaşıntısız bir akıntım var acaba bublaru yaşayan var mı ?

Benim de bat 26 Ocak 🖤 belirtiler : sol göğüs ağrısı kasıklarda batma kokusuz sarı akıntı ve süt beyazı akıntı ..
geçmişte 2 kimyasal gebelik var ve coraspin kullanıyorum hayırlısı bakalım 🖤🌺

Merhaba kızlar, beklenen adet tarihim 26 Şubat benim de. Belirti aramayayım diyorum ama inadına bir şeyler çıkıyor karışma.
Uygulamanın gösterdiği Yumurtlama gününden 1 gün önce feci ağrım ve akıntım oldu o günü değerlendirdik bir de pikin ertesi gününü. Ardından sağ ve sol kaşığımda zaman zaman ağırlar oldu. Özellikle salı akşamı sağda iğne batması şeklinde bir ağrı girdi çok Farklı bir ağrıydı. Zaman zaman o ağrıları yaşıyorum. Dünden beri göğüslerim çok hassas dolgunluk ve ucunda hassasiyet var normalde adetten önce ucunda olmazdı yanlarda ağrı okurdu bu farklı. Ve en dikkatimi çeken kremsi beyaz renkte kokusuz ve kaşıntısız bir akıntım var acaba bublaru yaşayan var mı ?
Bunlar oldukça güçlü belirtiler, inşallah vardır bebiiş ❤️ 5 gün kalmış 1-2 gün sonra teste baslarsınız belki de ❤️

Benim de bat 26 Ocak 🖤 belirtiler : sol göğüs ağrısı kasıklarda batma kokusuz sarı akıntı ve süt beyazı akıntı ..
geçmişte 2 kimyasal gebelik var ve coraspin kullanıyorum hayırlısı bakalım 🖤🌺
Hayırlısı olsun güzel sonuçları inş burdan da paylaşırsınız ❤️

Bunlar oldukça güçlü belirtiler, inşallah vardır bebiiş ❤️ 5 gün kalmış 1-2 gün sonra teste baslarsınız belki de ❤️
Benim bilinçle yaptığım ilk denemem, çok kafaya takmamaya çalıştım ama bir yerden belirti çıktı hep o yüzden ister istemez aklıma girdi akıntı ve batma özellikle çok hissettiğim şeylerdi. Enfeksiyondur diyen olmuş forumda ama kaşıntı ve kötü koku hiç yok akıntımda. Batma da anlık olup bitiyor hatta 1 gündür yok çünkü evde hep yattım. Günüm geçmeden test yapmayayım diyorum ama bakalım🤷‍♀️☺️

Merhaba Hanımlar, beklenen adet tarihi 26-27-28 şubat olanlar toplanalım istedim. Belirtiler var mıdır? Özel kür yapanlar deneyimlerini aktarabilir mi?
Benim Bat 27 Şubat ❤️
Benim de bat 26 şubat. Sabah erken gebelik testinde çoook silik çizgi çıktı. Belirtilerim de var bakalım birkaç gün sonra testi tekrarlicam hayırlısı : )

Benim Bat 27 Şubat ❤️
Merhabalar, benim de Bat 25 şubat ancak şuan için herhangi bir belirti yok. Bu ay 3'üncü denememiz folbiol kullanıyorum.

Benim Bat 27 Şubat ❤️
Herkese merhabalar, Hanımlar aklıma takılan bir soru var. Benim Bat 25 şubat dün comfort marka erken gebelik testi yaptım ancak sonuc negatif cıktı. Şuan adetime 2 gün var ve az önce iç çamaşırımda kahverengi kırmızı bir akıntı fark ettim. Peceteye de geldi aynı akıntı. Sizce hamile miyim bu durumu yasayan var mı? Yoksa adet başlangıcı mı?

Back