• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 25-31 Ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba,

25-31 Ocak arasi gebelik planlayanlar, gelin beraber bekleyelim.

Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
Arkadaşlar merhaba,

Benim Bat 29 Ocak. 5 aydir PKO tedavisi oluyorum. 3 aydir da deniyoruz. Bu ay umarim güzel haberler alırız hepberaber.
İnşaAllah 🤲🤲🤲

Arkadaşlar merhaba,

Amin, inşallah 🙏 Benim bat 30 Ocak. 4 aydır deniyoruz. Heyecanla bekliyorum. İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberi alır 🙏

merhaba benim de bat 31 ocak. en erken ne zaman test yapabilirim acaba. belirtleriniz var mı? benim regl sancısı gibi kasık ağrılarım var göğüs uçlarım çok hassas bide ayaklarım çok üşüyor.

merhaba benim de bat 31 ocak. en erken ne zaman test yapabilirim acaba. belirtleriniz var mı? benim regl sancısı gibi kasık ağrılarım var göğüs uçlarım çok hassas bide ayaklarım çok üşüyor.
Test için çok erken diye düşünüyorum. Erken gebelik testi yapabilirsiniz adetinize 3 4 gün kala ama erken gebelik testleri net sonuç vermiyor diyorlar. Benim 1 hafta kaldı adet günüme henüz bir belirtim yok ara ara kasıklarımda çok hafif sancılar oluyor. Normalde adetten 10 gün veya 1 hafta kala göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başlardı bu ay bu belirtiler de yok. Hamilelik belirtileri için zaten çok erken ve herkesin yaşadığı belirti aynı değilmiş 😊 Belirti sandığımız şeyler de bazen psikolojik olabiliyor. En iyisi kendimizi incelemeden ve stres yapmadan gününü beklemek. Allah isteyen herkesin kucağını çocuksuz bırakmasın inşallah 🙏

Benimde 25 ocak 2, 3 gündür test yapıyorum negatif galiba değilim en son ağustosta denemiştim, moraller bozuk

Benimde yumurtlamadan sonra 10. Günüm bugün
bat 27 ocak testimde böyle ilk 5 dk da oldu

Eklentiler

• IMG_20210123_164514.jpg
    IMG_20210123_164514.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 275
Merhaba,bir onceki regl 31 Aralık, bu ay 29-30 ocak gibi..fakat kasık ağrısı cok yaşadım, özellikle uzun süre oturduğumda ve üşüme. Testlerde şimdilik negatif, bugun hic belirti hissetmedim, hissetsem ayri heyecan,hissetmesem ayrı:) umarım güzel haberler alırız kızlar.

MERHABA kızlar benimde bat 29 ocak. Size biraz durumumu özet geçeyim. Bir oğlum var o hemencecik olmuştu. Allah isteyen herkese versin. 2 aydır bir şey olmadı.Şimdi 3. Aydayız bakalım bu ay olacak mı. İlk ay denememde bata 1 hafta varken adet sancısı oldu bir kaç gün. Bende yerleşme sandım ama maalesef bir şey çıkmadı. Diğer çocuğumda yerleşme belirtilerini hissetmiştim çünkü bende ona yordum. Yine o ay bata bir hafta varken gece baş dönmeme uyandım çok kustum. Bu hamilelik belirtisini yaşamak için çok erkendi ama vücudum hiç bu şekilde olmamıştı. Tüm bunlara rağmen gebe değildim yani. Bazen belirtiler bizi yanıltabiliyor. Yine o ay Adet günümde sadece kahverengi leke geldi onu da yerleşme zannettim ama ertesi gün adet olmuştum.

Geçen ay durumum iyice karışmaya başladı :)

Düzenli bir adetim vardı sanırım o da gitti :)

Adetime 4 gün kala pembe bir leke geldi sadece o gün 1 kez. Ama dikkat etmesem görmezdim. Ertesi gün yine aynı şekilde günde 1 kez pembe bir leke ve 3. Gün yine aynısı oldu. Yani bata 4 gün kala günde 1 kez leke geliyordu. Bata 1 gün kala hiç bir şey gelmedi. Ve bat günü yine adet oldum. Bu durumda benm geçen ay adet günüm nedir iyice karıştırmış oldum :) normalde adetim 7 gün sürer geçen ay 5 gün sürdü önceki ay da 8 gün. yorumunuz var ise çok memnun olurum. Sanırım kafanızı iyice karıştırdım 🙈Elbette gebelik olursa bu durumumdan doktoruma bahsedeceğim. Çünkü sat belli değil.

Bir de bu lekeler gelince ben internetten araştırdım tabi. Yerleşme kanamaları adete 3-5 gün kala oluyormuş. Herkeste olmuyor tabi. Ama olanlar için en az 3 saat en fazla 3 gün sürüyormuş ve asla kan rengi değil. Kahverengi ya da pembemsi. Regl ağrısı da hissetmiyormuşsunuz.Aslında ben bunları geçen ay birebir yaşamıştım. Ağrım yoktu. 3 gün sürdü kan şeklinde de değildi ama yine yanlış belirtiler oldu :) gebelik testi de yapmıştım negatif çıkmıştı. Eğer gebelik testi pozitif çıksaydı kimyasal gebelik diyebilirdim ama öyle bir şey de olmadı. Çok uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayınız bende bu karışık durumumu sizinle paylaşmak istedim

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

Bat 27 Ocak... ama sanırım bu ay normalden biraz daha geç yumurtladım. Belki 2-3 gün sarkabilir. Pcos var.
Geçen ay ovulasyon testi kullandım, olmadı. Bu ay kullanmamaya karar verdim.

Yine bir sürü belirtim vardı geçen ay. Kendimi dinlememeye söz verdim inşallah güzel sonuç alırız 🙏 2. ayda hamile kalmıştım geçen sene, ağustosta bebeğimi kaybettim, kalbi durdu malesef. Ekimden beri deniyoruz.
Ocak ayı güzel biter umarım hepimiz için. 🌸

Back