- Emoji Skoru
- 526
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
merhaba hanımlar bu ay da gebe kalmayıp gelecek adeti bekleyenler toplanın ağlaşalımmm ![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 seneyi geçti canımKac aydir deniyosun canm
ay inşallah gelmez canım yaBen de varım bat 30 mayıs
ay canım inşallahh yaaBenimde 24 mayis canim insallah bu ay hamiş kalırız![]()
ay canım inşallahh yaa müjdeli haberler verelim birbirimizeee20 Mayıs bende bekliyorum.. Eşime bu 15 gün nasıl gecicek diyorum gülüyor bana
Müjdeli haberler yazalım buraya![]()
İnşallah canımay inşallah gelmez canım ya
Günlerim daha bitmedi 2 gün sonra çalışmalara başlayacağızkızlarrrr neler yapıyorsunuz birbirimizle paylaşalım hayddiii![]()
Amin canım inşallah ya20 Mayıs bende bekliyorum.. Eşime bu 15 gün nasıl gecicek diyorum gülüyor bana
Müjdeli haberler yazalım buraya![]()
hahahahah kız halen hallerin mi var yoksaaGünlerim daha bitmedi 2 gün sonra çalışmalara başlayacağız![]()
inşallah gelmez canım bişeyler yapıyor muusn19 Mayıs bende![]()
inşallah gelmez canım bişeyler yapıyor muusn
Canım ilk ayda benim de tutmadı ama tutturan olabiliyor, ümidini kesme, hayırlısı olsun her şeyinSadece günleri degerlendirdik başka bişey yapmadım
İlk denemem o yüzden pek umutlu değilim aslında ilk ay tutmaz diye düşünüyorum
Güldürdün beni, Allahta seni güldürsün canımhahahahah kız halen hallerin mi var yoksaacem yılmazın dediği gibi bak memem taş gibi
![]()
Canım ilk ayda benim de tutmadı ama tutturan olabiliyor, ümidini kesme, hayırlısı olsun her şeyin