- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- Konu Sahibi Minikfaremmm
15 Ocak bat olan var mı belirti var mı erken ama merak ediyrm kıyaslama yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin daha yumurtlama günü gelmemiştirBenim 23 Ocak
Ben ben bennn süper konusalım burdan15 Ocak bat olan var mı belirti var mı erken ama merak ediyrm kıyaslama yapalım
Bugun iğne batıyor gibi oldu ara ara karnımda ama dısarı cıktım soğuktan diye düşünüyorum sizde nasıl durumlar15 Ocak bat olan var mı belirti var mı erken ama merak ediyrm kıyaslama yapalım
Sağ kasıkta hafif bı his var ama ilk gebeligimde ovulasyondan sonra 7.gun kramp girmişti ve bir hafta kala pozitif çıktı normal kaset testteBen ben bennn süper konusalım burdan
Ve takvime göre yumurtlama 1 Ocak yani 4 gün oldu henuzBen ben bennn süper konusalım burdan
Aa o nasıl olmus cok erken değil mi ovulasyon olmasa erken döllenme dicem de yumurtladıgınız tarihi biliyosunz şaşırdmSağ kasıkta hafif bı his var ama ilk gebeligimde ovulasyondan sonra 7.gun kramp girmişti ve bir hafta kala pozitif çıktı normal kaset testte
Yok ovulasyon testi yapmadım 28 günde adet oluyordum genelde takvime göre 14.gun ovulasyon oluyor ya ben 21.gun kasigima kramp girdi diye test yaptım ve çıkmıştı belkide erken yumurtladim bilmiyrmAa o nasıl olmus cok erken değil mi ovulasyon olmasa erken döllenme dicem de yumurtladıgınız tarihi biliyosunz şaşırdm
Ben ovulasyon testi yapmadım insaallah yumurtlamisimdirOvulasyon testim de dün pik oldu
Bence 14.gün değil seninki daha erken takvime bakma ben de ortalama28 gün oluyorum 15 bazen 16 da pik oluyorYok ovulasyon testi yapmadım 28 günde adet oluyordum genelde takvime göre 14.gun ovulasyon oluyor ya ben 21.gun kasigima kramp girdi diye test yaptım ve çıkmıştı belkide erken yumurtladim bilmiyrm
O zamanlar ovulasyon testi yapmıyordum bilmiyordum o testi zaten hamile de kalmıştım 3 sene felan oldu doğumdan sonra adet düzenim değişti kanamalı gün sayısı uzadı geçen ay ovulasyon testi yaptım takvimde 13.gun diyordu tam da o gün pik yaptı gebelik olmadı ama bu ay da ovulasyon yapmadımBence 14.gün değil seninki daha erken takvime bakma ben de ortalama28 gün oluyorum 15 bazen 16 da pik oluyor
10 ocak benimde15 Ocak bat olan var mı belirti var mı erken ama merak ediyrm kıyaslama yapalım
Valla hiç bilmiyorum ovülasyon testi yapmaya başladım bakalımSenin daha yumurtlama günü gelmemiştir