Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim de 26 Ocak vay sanki pozitif çıktı testim bu ay içimde de hamileyim gibi bı his var inşallah öyledir

Eklentiler

• IMG_20220120_183545.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 42
Yumurtlama gününu doğru hesapladiysam Yumurtlamanın üstünden daha 9 gün geçti
Peki canım sen gebelik testi yapıp onun üzerine mi kan verdin yoksa direk kan mı verdin ? Yumurtlamadan 9 gün geçtiyse aslında kanda belli olması lazım bu kadar düşük çıkmaması lazım

Peki canım sen gebelik testi yapıp onun üzerine mi kan verdin yoksa direk kan mı verdin ? Yumurtlamadan 9 gün geçtiyse aslında kanda belli olması lazım bu kadar düşük çıkmaması lazım
Önce Erken test yaptım canım sonra belki kanda çıkar diye kan testi yaptım üzüldüm baya ama umutlanmiyim daha dimi

Henuz adet olmadım 5 gün var daha. Erken kan testi yapmam da sağlıksız mi olur sizce? Yani hala hamile olabilme ihtimalim var midir
Doktorlar erken kan testini de idrar testini de önermiyorlar o yüzden beklemek en iyisi bence ki bende kan testi yaptırmicam adet bir hafta geçtikten sonra yaptiricam

Kizlar ya benim bat tarihim 17 ocakti ama 3 gün gecikti adetim regli gününde kan vermistm ama negatif çıktı neden böyle oldu sizce doktor bir hafta beklememi söyledi eğer kanama gelmezse testi tekrarla dedi. Ben geçen ayda kimyasal gebelik geçirmiştim acaba adetim duzensizlesmis olabilir mi. Yada testi erken mi yaptm sizce 1 haftada değerler değişir mi pozitife döner mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…