- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
- Konu Sahibi blueberryyyy
-
Yok gibi canım. Yumurtlama ne zaman oldu biliyor musunKizlar adetime 5 gün var HCG 0.2 çıktı olma ihtimali var mı yukselebilir mi
İnşallah sağlıklıdır bebislerimiz hayırlısıyla kucagimiza alırıztebrikler :) pazartesiye kadar değerlerin yükselir
benimde salı pozitif çıktı, salı günü 273 çıktı değerim
bende kimyasaldan korkuyorum ama şuan beklemekten başka çaremiz yok
Amiiiin çok teşekkür rderim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanıım iyi düşün iyi olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Silik çizgi var hadi hayırlısı insallah gebesinizdir. Yumurtlama in üzerinden kaç gün geçti? Belirtileriniz neler?Kizlar benim de 26 Ocak vay sanki pozitif çıktı testim bu ay içimde de hamileyim gibi bı his var inşallah öyledir
Hayırlı olsun canıımmKizlar benim de 26 Ocak vay sanki pozitif çıktı testim bu ay içimde de hamileyim gibi bı his var inşallah öyledir
Yumurtlama gününu doğru hesapladiysam Yumurtlamanın üstünden daha 9 gün geçtiYok gibi canım. Yumurtlama ne zaman oldu biliyor musun
İnşallahSilik çizgi var hadi hayırlısı insallah gebesinizdir. Yumurtlama in üzerinden kaç gün geçti? Belirtileriniz neler?
Peki canım sen gebelik testi yapıp onun üzerine mi kan verdin yoksa direk kan mı verdin ? Yumurtlamadan 9 gün geçtiyse aslında kanda belli olması lazım bu kadar düşük çıkmaması lazımYumurtlama gününu doğru hesapladiysam Yumurtlamanın üstünden daha 9 gün geçti
Belirti biraz oldu kasiklarda hafif sızı bira kabızlık onun dışında bayadir hamileymisim gibi bı his var içimdeHayırlı olsun canıımmbaya erken sonuç çıkmış belirtin var mı ?
Önce Erken test yaptım canım sonra belki kanda çıkar diye kan testi yaptım üzüldüm baya ama umutlanmiyim daha dimiPeki canım sen gebelik testi yapıp onun üzerine mi kan verdin yoksa direk kan mı verdin ? Yumurtlamadan 9 gün geçtiyse aslında kanda belli olması lazım bu kadar düşük çıkmaması lazım
Adetiniz kaç gün gectiBenimde hcg 21 cikti uzulsemmi sevinsem mi bilemedim
Henuz adet olmadım 5 gün var daha. Erken kan testi yapmam da sağlıksız mi olur sizce? Yani hala hamile olabilme ihtimalim var midirAdetiniz kaç gün gecti
Doktorlar erken kan testini de idrar testini de önermiyorlar o yüzden beklemek en iyisi bence ki bende kan testi yaptırmicam adet bir hafta geçtikten sonra yaptiricamHenuz adet olmadım 5 gün var daha. Erken kan testi yapmam da sağlıksız mi olur sizce? Yani hala hamile olabilme ihtimalim var midir
Umutlanma bence canım bekle bakalım bi günün geçsinÖnce Erken test yaptım canım sonra belki kanda çıkar diye kan testi yaptım üzüldüm baya ama umutlanmiyim daha dimi
Tamam çok tesekkur ederim canimDoktorlar erken kan testini de idrar testini de önermiyorlar o yüzden beklemek en iyisi bence ki bende kan testi yaptırmicam adet bir hafta geçtikten sonra yaptiricam
Canım Subat ayi icinde yapalim mi? Masallah cok guzel gitti topicKızlar merhabaYeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Kan verdigimde 3 gün geçmiştiAdetiniz kaç gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?