- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 23
- 25
- Konu Sahibi blueberryyyy
-
Silik çizgi baya görünüyor canım elinde test varsa yarın tekrarla bakalım ama predictor için genelde yanıltıyor diyorlarKızlar predictor böyle çıktı. 3.dk de.
Ama predictor de daha öncede pozitif çıkmıştı ama regl olmuştum. Off. Bata 7 gün
Canım çıkanda var çıkmayanda o yüzden en iyisi aslında gecikmeyi beklemek ama dayanamıyoruzKızlar gebelik olsa normal gebelik testinde adete 3 gün kala gebelik çıkar mıydı
Evet canım beni yanılmıştı daha önceden predictor. Baya net çizgi çıkmıştı ve regl olmuştum. Kaset testte negatif çıkıyor. 2-3 gün bekliyim en iyisi. O kadar pahalı bi test bide nasıl yanıltıyor aklım almıyorSilik çizgi baya görünüyor canım elinde test varsa yarın tekrarla bakalım ama predictor için genelde yanıltıyor diyorlar
Adetim geçti canım 16sında olmam gerekiyordu niye olmadım anlamadım. Hamile olduğumu sanmıyorum çünkü benım çocuğum olmuyor kafam karıştıCanım çıkanda var çıkmayanda o yüzden en iyisi aslında gecikmeyi beklemek ama dayanamıyoruzbir gün daha bekle en azından 2 gün kala yap yapacaksan
10 gün regli olduğuna emin misin. Regli bitimi yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsin ve bunu regli sanıyor da olabilirsin. Bence doktora yumurta takibi yaptır.Kızlar ben size bir şey diyecem ben düzenli adet oluyorum ama 10 gün oluyorum ve 16 günde bir oluyorum doktorlar normal dedi her kadın bir değil ırsi olabilir dedi öyle zaten teyzelerimde böyle o yüzden yumurtlama günümü bulamıyordum bu ay teste başladım ama bilinçsiz yaptım sonradan öğrendim 1 senedir bekliyorum Allah'ım herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat versin ben burada anne.olmak istiyoruz diye bir konu açmıştım bir de 3 -4 gündür bu konuyu takip ediyorum aranız da hiç 10 gün adet olan var mi
Canım çok hassasmış o yüzden azıcık bile hcg salgılansa buna duyarlılık gösterip 2. Çizgi çıkıyormuş diye duydum ben. Bide mesela kimyasala da dönebiliyormuş test yapmadan beklesek reglyle atacakkken testte görünce tabi var sanıyoruz sen ilk pozitifi gördüğünde kan vermiş miydin canımEvet canım beni yanılmıştı daha önceden predictor. Baya net çizgi çıkmıştı ve regl olmuştum. Kaset testte negatif çıkıyor. 2-3 gün bekliyim en iyisi. O kadar pahalı bi test bide nasıl yanıltıyor aklım almıyor
Test yaptın mı canım hem nasıl olmuyor kesin bir sebepten dolayı mı olmuyor yoksa uzun zamandır deniyorsunuz da olmadı ondan mı olmuyor diyorsunAdetim geçti canım 16sında olmam gerekiyordu niye olmadım anlamadım. Hamile olduğumu sanmıyorum çünkü benım çocuğum olmuyor kafam karıştı
3 yıl sonunda tüp bebekle gebe kaldım canım. Ondada doğumda oksijensiz kaldı 2 gün sonra vefat etti. Bilindik bir sebebim yok doğal yoldan olmuyor çocuğumTest yaptın mı canım hem nasıl olmuyor kesin bir sebepten dolayı mı olmuyor yoksa uzun zamandır deniyorsunuz da olmadı ondan mı olmuyor diyorsun
Başın sağolsun canım Allah sabır versin sen yine de ümidini kaybetme belli olmaz3 yıl sonunda tüp bebekle gebe kaldım canım. Ondada doğumda oksijensiz kaldı 2 gün sonra vefat etti. Bilindik bir sebebim yok doğal yoldan olmuyor çocuğum
Allah razı olsun canım hayrlısı olsun napayım canım rabbim kimsenin kucağını boş koymasınBaşın sağolsun canım Allah sabır versin sen yine de ümidini kaybetme belli olmaz
Doktor evet 10 gün sürüyor dedi kendi onayladı zaten son 4 günüm hep leke10 gün regli olduğuna emin misin. Regli bitimi yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsin ve bunu regli sanıyor da olabilirsin. Bence doktora yumurta takibi yaptır.
Allah razı olsunHayırlı olsun canım gebelik haberlerine çok seviniyorum ama senin gibi uzun süre beklemiş olanlara daha da çok seviniyorum sanki benimmiş gibisağlıcakla al kucağına inşallah bebişinii ne zaman gördün pozitifi ben de defalarca negatifi görmeme rağmen hala umutlanıyorum işte
Bat ne zamandı senin canım ? Ovülasyon testi var mı elinde şuan bu ay sıkıca bir takip et bakalım. Yumurtlamadan sonra 14 günden önce regl olunuyorsa bu vücudun kendini döngüye erken hazırlandığını gösteriyormuş ve bir sorunmuş aslında öyle okudum forumdaDoktor evet 10 gün sürüyor dedi kendi onayladı zaten son 4 günüm hep leke
Peki yumurtlamayı kaçıncı gün görüyormuşsun söyledi mi doktor. Benim döngüm 28 gün. Reglim 6 gün. Sonrası 11. Güne kadar kahverengi lekenme oluyor. Ama 10.11. günler tabiri caizse kahverengi sümüksü şekilde akıntım oluyor. 12. Günde de yumurtlama oluyor.Doktor evet 10 gün sürüyor dedi kendi onayladı zaten son 4 günüm hep leke
Kuzum daha önce pozitif çıktığında ilki kimyasal oldu kan testi vermiştim 12 çıkmıştı.Canım çok hassasmış o yüzden azıcık bile hcg salgılansa buna duyarlılık gösterip 2. Çizgi çıkıyormuş diye duydum ben. Bide mesela kimyasala da dönebiliyormuş test yapmadan beklesek reglyle atacakkken testte görünce tabi var sanıyoruz sen ilk pozitifi gördüğünde kan vermiş miydin canım
Canım yarın bi tekrarla bakalım sonra da kan vermeye gidersin sonuca göre. Haberlerini bekliyorum bende dayanamıcam yarın yapçam galiba testKuzum daha önce pozitif çıktığında ilki kimyasal oldu kan testi vermiştim 12 çıkmıştı.
Ondan sonra tekrar pozitifi gördüm ama kan vermedim regl oldum. Bide bugünkü işte.
Hahaha erken testin var mı ? Kaset çıkmaz çünkü. Benim testlerim bitti napıcam bilmiyorumCanım yarın bi tekrarla bakalım sonra da kan vermeye gidersin sonuca göre. Haberlerini bekliyorum bende dayanamıcam yarın yapçam galiba test
Erken var kuzum geçen ay almıştım 6lı comfort days markası yorumlarda doğru sonuç veriyor diyorlardı bakalım inşallah bende silikte olsa bir çizgi görürümHahaha erken testin var mı ? Kaset çıkmaz çünkü. Benim testlerim bitti napıcam bilmiyorum
Nerden alabilirim yavrum comfort daysi ? Trendyolda var mı ?Erken var kuzum geçen ay almıştım 6lı comfort days markası yorumlarda doğru sonuç veriyor diyorlardı bakalım inşallah bende silikte olsa bir çizgi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?