Bende suan için yok canım.oşurmuda bilmiyorum.esımde varikösel çıktı.1.derece.hayırlısı artık.Kizlar napysnz gebelik var mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?
- Konu Sahibi Naz213
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun cnm inş tez zamanda iyi haberlerini alırızBende suan için yok canım.oşurmuda bilmiyorum.esımde varikösel çıktı.1.derece.hayırlısı artık.
Sen ne yapıyosun.bat tarihin ne zamandı.Geçmiş olsun cnm inş tez zamanda iyi haberlerini alırız
13 hazirandı bekliyorum 3 gün geçti nolck bilmyrm test yapmayada korkuyorumSen ne yapıyosun.bat tarihin ne zamandı.
Canım istersen yap canım.en guzeli yapıp öğrenip kendini her sonuca hazırlamak13 hazirandı bekliyorum 3 gün geçti nolck bilmyrm test yapmayada korkuyorum
Cnm yaptım test silik çıktı ama emin olamıyrm daha önce kimyasal gebeliktede çıkmştıCanım istersen yap canım.en guzeli yapıp öğrenip kendini her sonuca hazırlamak
Canım var gibi bata kac gun vardı.Böyle çıktı
Bugun kan testi yaptrdm 2.83 5 gün geçti adetimi ndn böyle oluyo anlamıyorum teste çıkıyo iki testede kanda yok moralim çk bozukBen gördüm.o sılık cızgı.
Canım belkıde yine kimyasal oldun sen.yada yükselecek degerın gün gun.Bence hergun test yaparak değerinin yukseyıp yuksemedıgını anlarsın.Bugun kan testi yaptrdm 2.83 5 gün geçti adetimi ndn böyle oluyo anlamıyorum teste çıkıyo iki testede kanda yok moralim çk bozuk
Malesef cnm 6 gün sonunda oldu ywrın doktora gidcm hormon testi yaptrxm sorcmCanım belkıde yine kimyasal oldun sen.yada yükselecek degerın gün gun.Bence hergun test yaparak değerinin yukseyıp yuksemedıgını anlarsın.
Hayırlısı canım.dıger aya olur inşallah.Malesef cnm 6 gün sonunda oldu ywrın doktora gidcm hormon testi yaptrxm sorcm
Cnm biz daha bugun yaptrdk bu testi hiç bişi bilmyrzCanım eşinde varikösel var mıydı.benım eşim de varıkosel cıktı.3 4 güne kadarda benim eşimde sperm tahlili verecek.inşallah sonuçları güzeldir.
Canım ben hamıleyim.2 gun oldu test yaptım.hamıle oldugumu ogrendım.cok şükür.Kızlar bu ay durumlar ne ?
Ya ciddi misin çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş ne kadr süredir istiyordunuz bi sorununyz var mıydı ?Canım ben hamıleyim.2 gun oldu test yaptım.hamıle oldugumu ogrendım.cok şükür.
Canım benım zaten 2 cocugum vardı.tam olsunmu bır 3.diye düsünürken esımın agrıları sonucu varıkosel oldugunu ogrendık onunlada kprunmayı bıraktı.olursa olur olmassa da önemli degıl dıyerek.ama beklemedıgımız derecede hızlı oldu.bu hamılelık.darısı sana ve dıger isteyen arkadaslara olsun.