• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 12 mayıs bekleyen var mı benim gibi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 12 mayısta test yapıcam ben de o sebeple bekliyorum:)

inşallah olumlu sonuç alırsın cnm bn geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bakalım bu ay ne olacak :)

ben kimyasalın hemen ardından gebe kaldım canım
ama düşük yaptım 7. haftada

sanırım benim bebiş yerleşiyor yine o agrılardan giriyor

Ay inş güzel haberler alırız cnm bu ay bnde ovulasyonla denedim normaldeki yumurtlama günümden iki gün sonra çıktı çizgi inş olmuşturdur

bende de 2 gün erken oldu canım
hadi hayırlısı bat ne senin

18 i olmazmı:halay:yeni korunmayı bıraktım.adetlerimde duzensız bakalım ne olacak.Dun bıraktım korunmayı.ılıskıden sonra başlayan ve hala devam eden sag kasıkta agrı var.

kızlar belirtiler var mı dün gece rüyamda bebeğim olmuştu o kdr gerçekti ki anlatamam çok güzel bir duyguydu rabbim gerçektn yaşamayı nasip etsin bugun sol kasığımda batma gibi birşey oldu

kızlar belirtiler var mı dün gece rüyamda bebeğim olmuştu o kdr gerçekti ki anlatamam çok güzel bir duyguydu rabbim gerçektn yaşamayı nasip etsin bugun sol kasığımda batma gibi birşey oldu
Benim sag kasığında bir agrı var ilişkiden bu yana aynı tarafta ara ara devam edıyor.Ama bilemiyorum.yumurtlamadan dolayı mı.

Benim sag kasığında bir agrı var ilişkiden bu yana aynı tarafta ara ara devam edıyor.Ama bilemiyorum.yumurtlamadan dolayı mı.
Cnm bn bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamaya yakın yumurtlama günü aşırı şeffaf yapışkan bi akıntı oldu sennde buna benzer bi belirtin var mı

Cnm bn bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlamaya yakın yumurtlama günü aşırı şeffaf yapışkan bi akıntı oldu sennde buna benzer bi belirtin var mı
Evet canım.vardı .her yumurtlama döneminde oluyor bende o akıntı.

Back