• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basurum var normal doğumdan korkuyom kıslar

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
42
İzmir
kıslar 5,5 aylık hamileyim oğlum olucak nasipse basur var 2gün önce kabıs oldum çok acı çektim ağladım inanın normal doğum yapıp basurun etkisi yoktu diyen varmı ben hep tersini duyuyom basuru olna normal doğum yapmasın diyolar oda ıkınırken ecıyomuş çok kötü...sizlerin fikirlerine ihtiyacım var...

kıslar 5,5 aylık hamileyim oğlum olucak nasipse basur var 2gün önce kabıs oldum çok acı çektim ağladım inanın normal doğum yapıp basurun etkisi yoktu diyen varmı ben hep tersini duyuyom basuru olna normal doğum yapmasın diyolar oda ıkınırken ecıyomuş çok kötü...sizlerin fikirlerine ihtiyacım var...

canım doktorunla konuş.bende önceleri hemoroid yoktu,doğumda olmuş.aksi gibi doktorumda onun için ilaç yazmayı unutmuştu.ya aradan bi hafta geçti ben resmen acıdan kımıldayamıyorum,yalnız ben o acıyı dikişlerimden zannediyordum,iç-dış toplam 26 dikişim vardıda:(. doğum bitti herşey düzelecek derken ben dahada kötüleştim,yatamıyorum,oturamıyorum,resmen kıvranıyorum.sonra doktorumu aradım,hemoroidtendir deyince hemen ilaç aldım kullandım.şimdi daha iyiyim ama o günlerin sıkıntısı doğumdan daha büyük bir acı olarak kaldı aklımda.doktorunla iyice konuş, eğer rahatsızlığın zaten ciddiyse normal doğuma izin vermeyebilir.

bendede hamileyken oldu basur doktorada hiç sormadım basur normal doğuma engel değil normal doğum yaptım tabi o ıkınmadan ilerledi biraz 1 hafta dikişlerden değilde basurdan tam oturamadım ama geçti

Back