Basur nasıl geçer lütfen yardım edin 🤦🏻‍♀️

Kesin çözümü söyliyeyim her sabah kahvaltıdan yarım saat once 1 cay kasıgı toz zerdecal ve 1 cay kasıgı toz zencefılı suyla birlikte iç, gecene kadar tuket, tekrarlanmıcagına, adım kadar eminim, (tecrube)

Gerçekten mi... Elimde ikiside mevcut yarın sabah ilk işim bunu denemek olucak..peki 1 bardak suyun içine ikisini karıştırıp icebilirm değil mi

Ben muayene olmadım canım bilmiyorum. Aile hekiminin verdigi ilaçlar ve kantaron yağı beni kurtarmıştı. Çeken bilir çok zor bir şey. Çok geçmiş olsun
Çok sağolun..dün baktığımda minicikti az önce baktığımda kocaman olmuştu.. Şükür kanamam yok şuan için ama yanıyor ve sızlıyor..kremi sürdüm daha da yaktı.. eczacı kızda anlatmadı ki nasıl surecegimi.. İnternetten baktığımda içine de sürün diyor onuda kendim hayatta yapamam eşime de yap demem asla.. kendim yuzeyden sürüp geçeceğim umarım faydasını görürüm sizlerden de Allah razı olsun rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah

Basurun üzerine bir de hamilelik + basur kombosu yaparsan doktora götürün beni diye bas bas ağlarsın kıvranıp. O et parçasının cerrahi işlem görmesi de gerekebilir muhtemelen. Ne demek doktora gitmek istemiyorum. Kanama da yapıyor üstelik. Kendiliğinden geçen bir durum değil ve evreleri var. Anca geçici şeylerle rahatlamaya çalışırsın.

Çevrende aktar varsa yagida al hemen ,en azindan acısı geçsin Allah acil şifalar versin canım

Malesef ki ilk defa böyle birşey başıma geliyor ve bu konu hakkında çokta bilgi sahibi değilim..kanama sadece 1 defa siddetliydi digerinde yok denecek kadar azdı ama vardi.. sağolun yinede kremin faydasını görmezsem mutlaka gideceğim

Gerçekten mi... Elimde ikiside mevcut yarın sabah ilk işim bunu denemek olucak..peki 1 bardak suyun içine ikisini karıştırıp icebilirm değil mi
Tabi olur ama ben tozları agzıma alıp ardından su ıcıyordum hap gibi, senin dedıgınde olur

Gun kurusuda yiyin su ve corba tuketin

Benzer konuya da yorum yapmıştım. Her lavabo çıkışı muhakkak bol zeytinyağlı pamuk koyun. Geceleri de sarı kantaron yağı. Kuru inciri akşamdan zeytinyağına bırakıp sabahları yiyin. Bir iki gün içinde nefes alacaksınız. Ben o kadar acı çektim ki insanlar bana ben halime ağlıyordum

İnciri maalesef ki yiyemiyorum alerjim var zeytinyağını da düşündüm aslında ama krem kullandığım için zarari olur belki diye korktum

İnciri maalesef ki yiyemiyorum alerjim var zeytinyağını da düşündüm aslında ama krem kullandığım için zarari olur belki diye korktum
Doktor bana zeytinyağı her türlü sıkıntı çıkarmaz demişti daha sonra hatta emin olun bana kremden daha iyi gelmişti. İncir yerine gün kurusu da bekletip yiyebilirsiniz

Doktor bana zeytinyağı her türlü sıkıntı çıkarmaz demişti daha sonra hatta emin olun bana kremden daha iyi gelmişti. İncir yerine gün kurusu da bekletip yiyebilirsiniz
Peki siz hangi kremi kullanmıştınız öğrenebilir miyim bende saf zeytinyağı var olmazsa gün ortalarında onu süreyim.. deneyeceğim o kadar çok şey var kiiiii......

Peki siz hangi kremi kullanmıştınız öğrenebilir miyim bende saf zeytinyağı var olmazsa gün ortalarında onu süreyim.. deneyeceğim o kadar çok şey var kiiiii......
Her tuvalet sonu muhakkak pamuklu bol zeytinyağı koyun makata iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…