- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
Çok sağolun teşekkür ederim.. tuvalete bile zor çıkıyorum..Her tuvalet sonu muhakkak pamuklu bol zeytinyağı koyun makata iyi gelecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun teşekkür ederim.. tuvalete bile zor çıkıyorum..Her tuvalet sonu muhakkak pamuklu bol zeytinyağı koyun makata iyi gelecek
Anladım sağolunKrem olarak da kortos adındaydı yanlış hatırlamıyorsam
Çok iyi anlıyorum annemin benim halime ne kadar ağladığını hatırlıyorum. Basit gibi görünse de ağrısı deli edecek kadardır. Ben bana iyi geleni dedim. İnşallah size de iyi gelir.Çok sağolun teşekkür ederim.. tuvalete bile zor çıkıyorum..
Sağolun Şükür bende henüz ağrı yok sanırım başlangıcı olduğu için...sadece zorlamadan ötürü sızlıyor biraz oturup kalkarken acıyor.. size de çok geçmiş olsun inşallah tekarlamazÇok iyi anlıyorum annemin benim halime ne kadar ağladığını hatırlıyorum. Basit gibi görünse de ağrısı deli edecek kadardır. Ben bana iyi geleni dedim. İnşallah size de iyi gelir.
merhaba nası geçti sizinBen onun sayesinde kurtuldum. Inanilmaz etkili![]()
Kantaron yağı çok iyi geliyor.merhaba nası geçti sizin
Yeni basladiysa lifli gidalarla, kabizligi onleyerek krem isinizi gorur. Eger ilerlediyse ilac gerekiyor. Bana mide ve damar buzusturucu bir ilac verilmisti. Ama bunun kalici tedavisi yok. Kabiz veya ishal olmamak ve ilerlemesine engel olmak en iyisi. Cok kotu olursa sunu deneyin. Aktardan üzerlik tohumu alin, iclerindèki siyah tohumlari cikarin. O siyah tohumlari tavada iyice kavurun kahverengilesecek, sonra iyice un gibi olana kadar ezmeniz gerekiyor, sonra sabah ac karnina 1 tatli kasigi agziniza atin, yarim bardak sade gazozla direk yutun. Kahvalti icin bir saat kadar bekleyin sonrasinda. Bu tarifi zamaninda parayla satan bir abi kimseye soylemeyin diyerek anlatmis akrabamiza ama yillar gecti, adami nerede bulacaksiniz bence soylesekte o kadar haksizlik olmaz artik. Deneyenler hep cok ise yaradi dediler. Bu arada bu sabah icme isini 3 gun falan yapin. Sonra 1 hafta ara verin. Gerekli hissederseniz 1 hafta sonra 3 gun daha yapin. Sislik kanayip iniyor acisi geciyor. Sonrasinda bagirsaklariniza iyi bakin ki zorlama olmasin, tekrsrlamasin. Birde sudo krem yangiyi muthis alir. Bildigimiz bebek popo kremi olan sudokrem.Kızlar öncelikle merhaba 1 haftadır kabızlık sorunu cekiyordum iki defa da kanamam oldu büyük tuvalete günde 1 kez zorla çıkıyorum..buda kenarlarinda tahriş oluşturdu.. dün duştan sonra baktım büyük bir et parçası var sanırım basur olmuşumbugün eczaneden krem aldim (locafen %2 krem) eczacı bayan ne kadar sürmem gerektiğinide söylemedi kendim sadece az bı miktar kızarıklık olan ve meme gibi duran şeye sürdüm doktora gitmek istemiyorum bu basur denilen illet için doğal ne yapabilirim bu krem fayda edermi bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
merhaba nası geçti sizinBen onun sayesinde kurtuldum. Inanilmaz etkili![]()
şişlik var mıydKantaron yağı çok iyi geliyor.
Evet kantaron yagi sayesinde geçti, cok iyi geliyormerhaba nası geçti sizin
şişlik var mıyd
kronik miydi kaç ayda geçtiEvet kantaron yagi sayesinde geçti, cok iyi geliyor
Çok kısa sürede, bir iki ay olabilirkronik miydi kaç ayda geçti
ameliyatsız geçmez diyor herkes çok korkuyorum o yüzden zaten 22 yaşındayımÇok kısa sürede, bir iki ay olabilir
Canım şimdi ne desem yalan olur ama organik kantaron yağı bulursan bir dene. Olmazsa ameliyat olursunameliyatsız geçmez diyor herkes çok korkuyorum o yüzden zaten 22 yaşındayım
sizde şişlik var mıydı evde kırmızı kantoron varCanım şimdi ne desem yalan olur ama organik kantaron yağı bulursan bir dene. Olmazsa ameliyat olursun![]()
Evet şişlik vardı, ne kadar acı verici olduğunu da biliyorum malesefsizde şişlik var mıydı evde kırmızı kantoron var
o şişlik geçyi miCanım şimdi ne desem yalan olur ama organik kantaron yağı bulursan bir dene. Olmazsa ameliyat olursun![]()
Evet geçti canımo şişlik geçyi mi
nasıl kullandın kantoronuo şişlik geçyi mi