• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basur nasıl geçer lütfen yardım edin 🤦🏻‍♀️

Çok sağolun teşekkür ederim.. tuvalete bile zor çıkıyorum..
Çok iyi anlıyorum annemin benim halime ne kadar ağladığını hatırlıyorum. Basit gibi görünse de ağrısı deli edecek kadardır. Ben bana iyi geleni dedim. İnşallah size de iyi gelir.

Çok iyi anlıyorum annemin benim halime ne kadar ağladığını hatırlıyorum. Basit gibi görünse de ağrısı deli edecek kadardır. Ben bana iyi geleni dedim. İnşallah size de iyi gelir.
Sağolun Şükür bende henüz ağrı yok sanırım başlangıcı olduğu için...sadece zorlamadan ötürü sızlıyor biraz oturup kalkarken acıyor.. size de çok geçmiş olsun inşallah tekarlamaz

Kızlar selam ben 7 haftalık hamileyim ve gebelikten dolayı herhalde bir iki haftadır kabızım. Basurum önceden de vardı ama şu an berbat durumda felaket ağrıyor ilk defa yaşıyorum bunu dışarı çıkan eti tutamıyorum bile acısından ki meme gibi tutulacak derecede napıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm sıcak su bi işe yaramadı gebelikte bunu napılır ne iyi gelir

Back