• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basur nasıl geçer lütfen yardım edin 🤦🏻‍♀️

Çok sağolun teşekkür ederim.. tuvalete bile zor çıkıyorum..
Çok iyi anlıyorum annemin benim halime ne kadar ağladığını hatırlıyorum. Basit gibi görünse de ağrısı deli edecek kadardır. Ben bana iyi geleni dedim. İnşallah size de iyi gelir.

Çok iyi anlıyorum annemin benim halime ne kadar ağladığını hatırlıyorum. Basit gibi görünse de ağrısı deli edecek kadardır. Ben bana iyi geleni dedim. İnşallah size de iyi gelir.
Sağolun Şükür bende henüz ağrı yok sanırım başlangıcı olduğu için...sadece zorlamadan ötürü sızlıyor biraz oturup kalkarken acıyor.. size de çok geçmiş olsun inşallah tekarlamaz

Kızlar selam ben 7 haftalık hamileyim ve gebelikten dolayı herhalde bir iki haftadır kabızım. Basurum önceden de vardı ama şu an berbat durumda felaket ağrıyor ilk defa yaşıyorum bunu dışarı çıkan eti tutamıyorum bile acısından ki meme gibi tutulacak derecede napıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm sıcak su bi işe yaramadı gebelikte bunu napılır ne iyi gelir

Kızlar öncelikle merhaba 1 haftadır kabızlık sorunu cekiyordum iki defa da kanamam oldu büyük tuvalete günde 1 kez zorla çıkıyorum..buda kenarlarinda tahriş oluşturdu.. dün duştan sonra baktım büyük bir et parçası var sanırım basur olmuşum 🤦🏻‍♀️ bugün eczaneden krem aldim (locafen %2 krem) eczacı bayan ne kadar sürmem gerektiğinide söylemedi kendim sadece az bı miktar kızarıklık olan ve meme gibi duran şeye sürdüm doktora gitmek istemiyorum bu basur denilen illet için doğal ne yapabilirim bu krem fayda edermi bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
Yeni basladiysa lifli gidalarla, kabizligi onleyerek krem isinizi gorur. Eger ilerlediyse ilac gerekiyor. Bana mide ve damar buzusturucu bir ilac verilmisti. Ama bunun kalici tedavisi yok. Kabiz veya ishal olmamak ve ilerlemesine engel olmak en iyisi. Cok kotu olursa sunu deneyin. Aktardan üzerlik tohumu alin, iclerindèki siyah tohumlari cikarin. O siyah tohumlari tavada iyice kavurun kahverengilesecek, sonra iyice un gibi olana kadar ezmeniz gerekiyor, sonra sabah ac karnina 1 tatli kasigi agziniza atin, yarim bardak sade gazozla direk yutun. Kahvalti icin bir saat kadar bekleyin sonrasinda. Bu tarifi zamaninda parayla satan bir abi kimseye soylemeyin diyerek anlatmis akrabamiza ama yillar gecti, adami nerede bulacaksiniz bence soylesekte o kadar haksizlik olmaz artik. Deneyenler hep cok ise yaradi dediler. Bu arada bu sabah icme isini 3 gun falan yapin. Sonra 1 hafta ara verin. Gerekli hissederseniz 1 hafta sonra 3 gun daha yapin. Sislik kanayip iniyor acisi geciyor. Sonrasinda bagirsaklariniza iyi bakin ki zorlama olmasin, tekrsrlamasin. Birde sudo krem yangiyi muthis alir. Bildigimiz bebek popo kremi olan sudokrem.
Not:hassas bir mideniz varsa bunu icmeden yarim saat once ac karnina icilen mide koruyuculardan icin. Eczaneden alabilirsiniz direk.

Back
X