- 15 Eylül 2022
- 1.786
- 864
- 53
- Konu Sahibi Anaymbenana
-
Annem bir tohum kullanıyordu aşırı rahatlatıyordu. Öğreneyim de ileteyim sizeKızlar öncelikle merhaba 1 haftadır kabızlık sorunu cekiyordum iki defa da kanamam oldu büyük tuvalete günde 1 kez zorla çıkıyorum..buda kenarlarinda tahriş oluşturdu.. dün duştan sonra baktım büyük bir et parçası var sanırım basur olmuşumbugün eczaneden krem aldim fakat hala büyük tuvalete rahat çıkamıyorum kremi de sürdüm çok yakıyor sizce napmaliyim doktora gitmek istemiyorum bu basur denilen illet için doğal ne yapabilirim
Çok sevinirim lütfenAnnem bir tohum kullanıyordu aşırı rahatlatıyordu. Öğreneyim de ileteyim size
Aile hekimine gidip anlatin, güzel ilaçlar veriyorlar.Kızlar öncelikle merhaba 1 haftadır kabızlık sorunu cekiyordum iki defa da kanamam oldu büyük tuvalete günde 1 kez zorla çıkıyorum..buda kenarlarinda tahriş oluşturdu.. dün duştan sonra baktım büyük bir et parçası var sanırım basur olmuşumbugün eczaneden krem aldim (locafen %2 krem) eczacı bayan ne kadar sürmem gerektiğinide söylemedi kendim sadece az bı miktar kızarıklık olan ve meme gibi duran şeye sürdüm doktora gitmek istemiyorum bu basur denilen illet için doğal ne yapabilirim bu krem fayda edermi bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
Aslında gebelik de düşünüyorum geçen ay reglim az ve ağrısız geçmişti üstüne mi gördüm diye düşündüm ama test de yapmadım..ondan beri kabızlık şişkinlik ile uğraşıyorum hamile olduğumu da zannetmiyorum..ama kantaron yaginini da deneyeceğim teşekkür ederimGeçmiş olsun,fitil tavsiye ederim. Birde kantaron yağı çok iyi geliyor. Pamuğa döküp şişliğin üzerine koyuyorsunuz.kurudukca değiştirin. Şişlik kayboluyor. Eğer hamilelik durumu yoksa deneyin, ağrı aciyada iyi geliyor geçmiş olsun
Sıcak suya bugün oturdum dün de duşta sıcak suyu baya bi tuttum ama şu bile degince inanilmaz yanıyorSicak suya oturacaksin kabiz olmayacaksin oranin sisi inince beslenmene dikkat et acili yeme.sisi kanamasi duruyo ama devamli kabiz olup ikinirsan basur buyur ve icinden cikilmaz bir hal alir
Eğer elinize gelen bir et parçası var ise cerrah işlem görmeden geçmez dayanabileceğiniz kadar sıcak su doldurun bir küvete içine oturun bu dolaşımınızı hızlandırıp sizi biraz rahatlatır. Ama sorununuzu tamamen çözmez.Kızlar öncelikle merhaba 1 haftadır kabızlık sorunu cekiyordum iki defa da kanamam oldu büyük tuvalete günde 1 kez zorla çıkıyorum..buda kenarlarinda tahriş oluşturdu.. dün duştan sonra baktım büyük bir et parçası var sanırım basur olmuşumbugün eczaneden krem aldim (locafen %2 krem) eczacı bayan ne kadar sürmem gerektiğinide söylemedi kendim sadece az bı miktar kızarıklık olan ve meme gibi duran şeye sürdüm doktora gitmek istemiyorum bu basur denilen illet için doğal ne yapabilirim bu krem fayda edermi bilgisi olan yardımcı olabilir mi??
Ben onun sayesinde kurtuldum. Inanilmaz etkiliAslında gebelik de düşünüyorum geçen ay reglim az ve ağrısız geçmişti üstüne mi gördüm diye düşündüm ama test de yapmadım..ondan beri kabızlık şişkinlik ile uğraşıyorum hamile olduğumu da zannetmiyorum..ama kantaron yaginini da deneyeceğim teşekkür ederim
Doktora da gitmekten baya bı korkuyorumEğer elinize gelen bir et parçası var ise cerrah işlem görmeden geçmez dayanabileceğiniz kadar sıcak su doldurun bir küvete içine oturun bu dolaşımınızı hızlandırıp sizi biraz rahatlatır. Ama sorununuzu tamamen çözmez.
Dusun başlığını tazyikli tutun masaj gibi geliyor, iyi oluyor.Sıcak suya bugün oturdum dün de duşta sıcak suyu baya bi tuttum ama şu bile degince inanilmaz yanıyorbu kabızlık bende sürekli oluyor artık kafayı yemek üzereyim..simdi de 3 kaşık saf zeytinyağı içtim faydası olur inşallah.
Gerçekten mi... mutlaka alıp deneyeyim o ZamanBen onun sayesinde kurtuldum. Inanilmaz etkili
Aile hekimi muayene etmiyor sadece ilaç yazıyor.Doktora da gitmekten baya bı korkuyorumkrem aldım faydasını görmezsem mecbur gideceğim
Çok sağolun teşekkür ederim mutlaka önerilerinizi deneyecegimDusun başlığını tazyikli tutun masaj gibi geliyor, iyi oluyor.
Kesinlikle, herkese söylerim bunu. Ben sayesinde kurtuldumGerçekten mi... mutlaka alıp deneyeyim o Zaman
Peki basura hangi bölüm bakıyor biliyor musunuzAile hekimi muayene etmiyor sadece ilaç yazıyor.
Genel cerrahi bakiyorPeki basura hangi bölüm bakıyor biliyor musunuz
Çok cokk teşekkür ederimKesinlikle, herkese söylerim bunu. Ben sayesinde kurtuldum
Hücreleri yenileme özelliği olduğu için şişliği indiriyor,bölgeyi iyileştiriyorÇok sağolun teşekkür ederim mutlaka önerilerinizi deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?