• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basur mu?

Geçmiş olsun cnm Bnm çekilmez dertlerimden birisi ve formülü buldum sende dene istersen kabızlık varsa bir hafta boyunca sabahları aç karınla bir kaşık zeytinyagi iç düzenli bir şekilde yap bide soğuk suyla sürekli yıka sıcak su azdiriyor ben bir hafta boyunca o sıcak su yüzünden neler çektim çıkan memeyi soğuk su bide parmağının yardımıyla içeriye ittir biraz komik geliyor ama :) yapmadığın zmn basur memesi morariyor ve şiddetli ağrıya yol açıyor

ellerini temizle güzelce bir eldiven gıyın yan şekilde uzan ve dışarı çıkmış memeyı ıçeri it ... evet çok iğrenç gibi durabılır ama senı ameliyattan kurtaracak bişi krem surersen daha kolay yaparsın bu işlemi ... tecrübe konuşuyor...

Acirsa kanarsa ilik suya oturun iyi geliyor. Ayrica saglik ocaginda yazilan kremi var. Gerek duyarsaniz ondan yazdirirsiniz. Maalesef tecrube konusuyor :KK53:

tavsiyeler icin tesekkurler arkadaslar
kabızlık problemim yok acı yedikten sonra meydana geldi bu olay ve bugun tekrar tuvalete ciktim tuvaletimi yaptiktan sonra daha cok acimaya basladi ustune otururken normal dururken falan cok acıyor normal mi bu 2. günü
icine ittiremem ben sanirim içim almaz oyle bir seyi
doktora gitmeden eczaneye gidip basur icin krem istesem faydasini gorur muyum

kabızlık problemim yok acı yedikten sonra meydana geldi bu olay ve bugun tekrar tuvalete ciktim tuvaletimi yaptiktan sonra daha cok acimaya basladi ustune otururken normal dururken falan cok acıyor normal mi bu 2. günü
otururken falan acıması normal değil biraz bende de var fakat bu kadar değil.vazelin alıp surebılırsın oda rahatlatıyor.dere aalıp aç karnına sade ye ve hemen arkasından su iç..yavaş ama etkılı yontem.her krem ıyı gelmıyor malesef onunda arşatımasını yapıp oyle al derim.geçmiş olsun.

Benımde arada beliren bır basurum var genellikle kabız oldugum zamanlarda baş gösterır.
Sıcak suyu otur pammık gibi olur.
Şuan başlangıc evresındesın buyuk ıhtımalle bir doktora gorunmende fayda var.

arkadaşlar aranizda yasayan vardır mutlaka benim ilk kez basima geliyor ya da daha once ben mi fark etmedim bilmiyorum iki gün ust uste acı yedim bugun buyuk tuvalete çıktığımda zorlanma olmasa da biraz acı çektim yanma oldu
daha sonrasinda banyo yaparken makatımın içinde küçük mememsi bir sey oldugunu fark ettim basur oluyor sanirim, internetten arastirdim ameliyat falan diyor
korktum acikcasi, kendi kendine geçer mi acaba yoksa bi tedavi olmam mi gerekiyor
size de oldu mu bir sure sonra kaybolur mu napmam gerekiyor? :KK43:

evli misin bekar mısın bilmiyorum ama sakın eşine/sevgiline vs bundan bahsetme... nede diye sorma, demedi deme :-)

Yaşamadım ama basur daha fazla acı veriyor diye biliyorum..
Doktor ilk etapta parmakla geri sokmaya çalışıyor sanırım.
En son işlem ameliyat..

Benim bir dönem kullandığım ilaçlar yüzünden olmuştu çok sık tuvalete gidiyordum. Ama basura dönmedi çok şükür..

Ben en etkili yöntem malesef parmakla içeri itmek. Doktora gidersen de bunu yapacak. Doktor mu? kendin mi? :olamaz:

Kendi kendinin doktoru ol. Yap bak acı da azalacak..
Dışarıda olduğu ve orada sıkışıp kuruduğu için acı verir. Ait olduğu yere gönder onu.. :KK45:

Ben en etkili yöntem malesef parmakla içeri itmek. Doktora gidersen de bunu yapacak. Doktor mu? kendin mi? :olamaz:

Kendi kendinin doktoru ol. Yap bak acı da azalacak..
Dışarıda olduğu ve orada sıkışıp kuruduğu için acı verir. Ait olduğu yere gönder onu.. :KK45:
dusundugum anda bile icim bir tuhaf oluyor ne doktorun yapmasi içimi ali ne kendimin (:
krem aldim simdi onu kullanacagim 1 hafta bakalim :)

arkadaşlar 2 gun once dış meme kaybolmustu ama hala makatta acı oluyordu eskisi kadar olmasa bile
dun sabah buyuk tuvaletime ciktigimda dışkıların ustunde kan gordum ama sildigim zaman kan gelmemişti
aksam tekrar yapmak icin oturdum hafif bir gaz seklinde bir sey yaptim klozete hafif hafif kan sıcradigini gordum silince peceteye baya bi kan geldi
basur devam ediyor da dis meme mi kayboldu acaba yani o kadar korktum ki simdi tuvalete cikamiyorum bile korkmam gereken bir durum mu

Back