- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi angelmiracle
-
yani cok buyuk degil kucuk bir boyuttaCiddi boyutta degilse ameliyat olmuyor ama yediginize ictiginize dikkat edin. Bol lifli gidalar ve bol su icerseniz sanirim fazla sorun kalmaz. Boyle basit duzeydekilere sanirim krem de veriliyor ama kendi kendine gecip geri gelen bir sey :)
Boyut olarak degil de agri vs olarka kastettim. Arkadasim mesela tuvalete cikarken agliyor dahasi basuru azinca oturamiyordu. Simit gibi bir aparat var onunla oturabiliyordu. Kanamali falan da oluyor aslinda bayagi problemli bir sey ama sizinki kendi kendine gecer gibi.yani cok buyuk degil kucuk bir boyutta
cok tesekkur ederim cok sagolun :)
Bende belki yanlış olmasın ama 10 yıldır vardır ağrısı yok kabı olunca çıkıyor bazen kanıyor falan iğrenç bir şey doktor bana katı yersen .ıçamazsın tabiki dedigeçmiş olsun ağrı yoksa ameliyat yok
O normal benimde acıyor ama şişlikler iner inince acırsa git doktora mutlaka ya da tuvalet esnasında ağrı acı olursa hit bir baksın doktprhareket ederken falan acıyor yani normal mi bu
arkadaşlar aranizda yasayan vardır mutlaka benim ilk kez basima geliyor ya da daha once ben mi fark etmedim bilmiyorum iki gün ust uste acı yedim bugun buyuk tuvalete çıktığımda zorlanma olmasa da biraz acı çektim yanma oldu
daha sonrasinda banyo yaparken makatımın içinde küçük mememsi bir sey oldugunu fark ettim basur oluyor sanirim, internetten arastirdim ameliyat falan diyor
korktum acikcasi, kendi kendine geçer mi acaba yoksa bi tedavi olmam mi gerekiyor
size de oldu mu bir sure sonra kaybolur mu napmam gerekiyor?
banyo yaparken yikanirken bir sertlik hissettim sonrasinda kontrol ettim :)Makatınızın içindeki şeyi nasıl farkettiniz anlamadım
Acı yedikten sonraki günlerde tuvalete çıkınca bana da oluyor hatta hemen geçmiyor, sızlamaya ve ağrımaya devam ediyor. Oturamıyorum, daha çok ağrıyor diye.
Ama hiç kontrol etmedim popomu
Hayatımda hiç oramı ellemedim valla, belki bende de vardırbanyo yaparken yikanirken bir sertlik hissettim sonrasinda kontrol ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?