Basur ile ilgili

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Sanırsam basur ile karşı karşıyayım dünden beri bir sızlama vardı ama oturup kalkarken ağrı hissetmedim bugün lavaboda şöyle bir dokundum bir şişlik var hafif ağrısı var oturmamda sorun yok ama orada sadece bir şişlik var kanama fslan yok hangi doktora görünmem gerek ve tedavi hakkında bilgisi olan var mı

Doktora görünün elbette .. eğer ilk dönemleri ise bir takım kremler yazarlar , yeme içme konusunda diyet yapmanızı isterler , kabız ve ishal olmayacak şekilde özellikli beslenme . Kanama ve oturmada şuan için bir sıkıntı yoksa cerrahiyi önermeyebilirler ..

Basur olup olmadığını değerlendirmeleri lazım elbette , geçmiş olsun

Yıllardır birbirimizi pek sevmesekte birlikte yaşarız.
Bu konudan bı kaç ameliyat geçirmiş çözüm bulamayıp kantaron yağı ile huzura eren bı akrabadan öğrendigim; Kantaron yağını enjektöre çekip makattan içeri sıkmak suretiyle huzura erdim.
Deneyin derim.
Şu an meme denilen şekilde dışarda şişlik varsa anestol pomat alın eczaneden makat içine sıkın dışına sürün baya bı rahatlarsınız.

Doktora gittim ama muayne etmedi basur olabilir dedim bilmiyorum dedim direk ağrı şişlik kanama var mı dedi evet şişti acıyordu ama patladı galba 1 kere kanama oldu dedim şuan şişlik agrı yok dedim oda sorgulamadı direk ilaç yazdı meğerse bu kıl dönmesi olabılırmiş çünkü makatta değil daha yukarıda ilaçları kullanmadım tekrar görünicem başka doktora ona göre tedavi başlarım

Kıl dönmesidir o hemen makatın üstünde belin aşağısında oluyor. Uzman hekime giderek muayene olmalısın çünkü kıl dönmesi sorununu bende yaşadım. Kıl dönmesinin içinde apse var aslında, o patlayınca rahatlama hissi geliyor ve iyileştim sanıyorsun ama kıl dönmesi hala orada olduğu için tekrar iltihap kapıyor. Bu yüzden doktora giderek tedavi olmalısın çünkü her patlamadan yeniden apse oluşuyor ve insana daha çok acı veriyor. Ben Bakırköy'deki Avrupa Cerrahi hastahanesine gittim, Yasir Gözü hocam çok kısa bir sürede beni tedavi ederek bu dertten kurtardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…