Basur-Hemoroit Bitkilerle tedavi

ya bu kaşıntıdan nasıl kurtulucaz arkadaşlar pekii
bide bişey daha sorcamm
hangi durumlardayken kaşıntınız artıyo

tecrubeliler lutfen bana cevap versin,1 hafta once kabızlıktan dolayı makatta yırtılma oldu ,ve cam kırığı çıkarır gibi (sadece buyuk tuvalete çıkarken,normalde acı yok) oyle bir acı vardı,1 hafta dayandım geçer geçer diye.gecmeyince huysuzlandım,bepanthene merhem surdum 2 gun,bi ise yaramadı ve kasinti başladı,ama makatta degil,vajinada (
gittim eczaneden proctolog aldım bugun,ama bu kasinti mantar yada baslangıcı degildir dimi? lutfen degildir deyin lutfeennnn bepanten yapmıştır geçer deyin lutfeennn..zaten vajinanın ustunde kasıntı yok,icinde var
ay ne yapayım şaşırdım yaw başından geçen varsa bi yardım etsin..

elma sirkesi ile taharetlenin kasintinizi gecirmeye yardim edecektir..cok gecmis olsun..

yaw bu proctolog sanki daha bi ağrılı mı yaptı ne yaa,geçecegi yere daha mı kötü yapacak korkmaya başladımmmm ühüüü (((

arkadaslar bende dün sabah tuvalete gittim kabiz olmustum zaten birkac gündür cikamiyordum ..dün sabah cok zorlandim sonrasinda bütün gün acima vardi heralde yirtilma oldu dedim ..bugün dusta baktim rahatsiz ediyordu cünkü ve bir tane meme olustugunu gördüm elimle iceri itmeye calistim ama cok sertti ..sonra buraya bakim dedim hic bir bilgimyok bu konuyla ilgili..
hangi doktora gitmeliyim bu konu icin ..kadin doktoruma gitsem olurmu..

genel cerrahiye gideceksin canim

canm geçmiş olsun.
ben de dün bununla ilgili bi konu açtım. bende de tuvaletten sonra kanama oldu. bunun için Genel Cerrahiye gitmen lazım. ben dünden beri sıcak suya oturuyorum ve kalktıktan sonra da anestol krem sürüyorum. geçmezse doktora gideceğim.a.s.

ben ameliyat olduğum halde yeniledi
şimdi ilaçlarla kremlerle idare ediyorum
bir çözümü yok galiba bunun
kabiz olmamaya ve aci yememeye calişin:gitme:

ya ben bu proctolog kreminden kullandım arkadaşlar
hiç bi etkisi olmadı yaa
dr da gitmek istemiyorum yaa
açıp popomumu göstercemm bak diyeee kaydirigubbakcemile3
ayy ben yapamam yaaaa :)

bende doğumdan sonra oluştu..
2 ay ağladım resmen çekenler bilir :)
en sonunda hergün kayısı üzüm kompostosu yaptım yani kabıza meyil vermedim.
ve şuan doğuralı 5 ay oldu çok rahatım normale girdim..
kabızlık en büyük düşmanıymış olmamak içinde elimden geleni yapıyorum..
bende popomu açıpta al bak burda diyemem dr a yaa kaydirigubbakcemile3

bende 1 hafta önce aynı durumdaydım agrısından kafayı yemek üzereydim oturamıyordum bile geceleri ağrısına uyanıodum ama çok şükür geçti akşamları karpuz yiorum nette araştırdım iyi gelirmiş hem bağırsakları da çalıştırıyor enazından bana çok faydası oldu

felistacım peki senin de kanaman olmuş muydu?
yani tuvaletini yaptıktan sonra? benm öyle çünkü. umarım benm de geçer çok dikkat ediyorum:Saruboceq:

ya ben bu proctolog kreminden kullandım arkadaşlar
hiç bi etkisi olmadı yaa
dr da gitmek istemiyorum yaa
açıp popomumu göstercemm bak diyeee kaydirigubbakcemile3
ayy ben yapamam yaaaa :)

ilerlesin bak nasil açiyon poponuda kukunuda:icecream:
felistacım peki senin de kanaman olmuş muydu?
yani tuvaletini yaptıktan sonra? benm öyle çünkü. umarım benm de geçer çok dikkat ediyorum:Saruboceq:

canim ilerlemeden dr.görün kendi başina birşeyler yapma lütfen
çok illet birşey bak ameliyat olduğum halde tekrarladi
mutlaka doktordelikafadulden

dışarı çıkan memeyi elinizle içeri itin yazıyo bi yerde.. oyle yapsak işe yararmı acaba,kadın dr bulmak lazım yada

tamam kızlar size soru sormayı kestim artık,çünkü bugün doktora gittiiimmmm,anal fissür çıktı bea,boşuna o kremi kullanıp basur sanmışım :))) bahçelievler gelişim hastanesinin genel cerrahi doktoru bayan,haberiniz olsun..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…