melish, ben içtim bu çayı.. sığırdili ve kısa mahmut otunu karıştırıp yaptım.. ben akşamları tok olarak içtim, hani saat 9 gibi dizileri izlerken demlediğimiz çay gibi :)
günde 1 tane içtiğim halde faydasını gördüm.. aktar bana, bi zararı olmaz dedi. sonuç olarak bitki bu..
çok rahatım şimdii, binlerce şükür walla.. ne kanama, ne ağrı, ne de spasm. hepsi gitti:lepi:
slmm kızlar 4 günü tamamladım dışarı sarkmış olan memelerden eser yokk kaydirigubbakcemile3 fakat içeride asıl sebep olan memelerde küçülme var ama daha henüz geçmedi.. sadece wc esnasında çıkıyo sonrası kayboluyoobelkide sadece kısa mahmutu kullandığımdandır yani ben sığır dilini bulamadım ama bu ottan çok ümitliyimm azimle devam ediyorumm..:çok üzgünüm:hepinize geçmiş olsun gelişmeleri yazarım sevgilerrr
SLM kızlarrrr ben bu kısa mahmutu ilk olarak bugün içtimm :tomato: aman allahım bukadar kötü bir tat daha yok heralde kafamçokkarıştı sadece 1 çay bardağı kadar içebildim tadı çok kötü ve acııı:a015: inşallah iyi olalım derken azdırmayız bunları gelişmeleri yazıcam bakalım bu meme denen illette işe yarıcakmı bu ot. şimdilik hoşçakalınn:a015:
bu kısa mahmut ve sığır dilini kim tavsiye ettiyse allah razı olsun...
bugün 3. gün ..
ne meme kaldı ne de ağrı...
lütfen deneyin....gerçekten sizde dua edeceksiniz