Canım öncelikle geçmiş olsun.Sana kantoron çiçeği yağını şiddetle tavsiye ediyorum. Bizim ailede 3 kişide var, üçü de kullandı. Özellikle abime doktor ameliyat demişti, ameliyat olan bazı tanıdıklarımızın rahatsızlığı tekrarladı, bu yüzden tercih etmedi. Biz pek çok rahatsızlığa, yaraya, boğaz ağrısına, varise ve pek çok şeye bu yağdan kullanırız. Abim üç ay boyunca sabah aç karnına bir yemek kaşığı içti, sonrasında doktora gittiğinde ameliyatlık probleminin yok olduğunu öğrendi. Şimdi kendini iyi hissettiğini söylüyor. Yalnız kullanmayı düşünürsen belirtim, tadı kötü ama değeceğini düşünüyorum.
bende 3 yildir cekiyorum bu derdi birakin oturmayi yatamiyorum yuremiyorum wc de(cok affedersiniz) sanki icimden jilet cikariyormus gibi agri cekiyorum wc den sonrada agri yanma kasinti yerlerde surunuyorum her duydugumu denedim kremler fitiller bitkiler ama yok hicbirisi derdime care olmadi simdiye kadar dr gitmeye cesaret edememistim (utaniyordum) iki hafta once sabaha kadar sancidan uyuyamayinca ertesi gun hemen dr gittim koloskopi istedi ve netice yirtilma ve hemoroit ve caresi ameliyat dedi cunku gecikmisim.2 aralikta ameliyatim var ama sonradan duyduguma gore ameliyattan sonra tuvaletini tutamama oluyormus ameliyat olanlar bunlari yasadimi cvp verirseniz cok sevinirim cunku simdi cok kararsizim ama biran oncede bu agrilardan kurtulmak istiyorum butun hayatimi etkiliyor ise dahi gidemiyorum
bende 3 yildir cekiyorum bu derdi birakin oturmayi yatamiyorum yuremiyorum wc de(cok affedersiniz) sanki icimden jilet cikariyormus gibi agri cekiyorum wc den sonrada agri yanma kasinti yerlerde surunuyorum her duydugumu denedim kremler fitiller bitkiler ama yok hicbirisi derdime care olmadi simdiye kadar dr gitmeye cesaret edememistim (utaniyordum) iki hafta once sabaha kadar sancidan uyuyamayinca ertesi gun hemen dr gittim koloskopi istedi ve netice yirtilma ve hemoroit ve caresi ameliyat dedi cunku gecikmisim.2 aralikta ameliyatim var ama sonradan duyduguma gore ameliyattan sonra tuvaletini tutamama oluyormus ameliyat olanlar bunlari yasadimi cvp verirseniz cok sevinirim cunku simdi cok kararsizim ama biran oncede bu agrilardan kurtulmak istiyorum butun hayatimi etkiliyor ise dahi gidemiyorum
benim annem geçen yaz oldu bu ameliyatı.Şu an rahat ama dediğin gibi tuvalet ihtiyacını hissettiği an wc olması gerekiyor, tutamıyor çünkü ameliyatdan sonra.bu yüzden ben dr. tercih etmedim, bitkisel yollardan arıyorum çaresini.Ben sancı ağrı kısmını hallediyorum ama bir türlü memelerden kurtulamıyorum.Buna çare bulamadım henüz.
Benimde Sikayetim bunlara benzer ama tam olarak cözemedim ne diye.Bizim Ailede Irsi galiba bu Annemde,BAbamda,Ablamda ile bendede basladi.Ailece yasiyoruz.BASur REsimlerine baktim böle disari cikmis feci bi sekilde.Böle bisey degil benimki kesinlikle.Kabis oldugum zamanlar birazcik aciyor ile Kanama yapior.Affedersiniz ama bakmaya calistim sankim 2 Analgirisi var gibi gözüküyor ama öle degil.Bide BAsursa eger evlendikten sonra hamililikte Dogumda bu dahada fena oluyormus diye duydum.Yaaa cok fena bisey bu yaaa.DAha yasim 21.Bide sunu farkettim cogunlukla Evli olanlar yazmis ben iyse bekarim.Yardim lütfen.
bende senin gibi int. merak edip baktım basur resimlerine benimkide resimdekilerden daha farklı.İnternettekiler en son aşamadaki ameliyatlıklar sanırım.Bende evliyim fakat benim basur sorunum evlenmeden önce meydana geldi.Yani evli bekar farketmiyor öle olsa bu sorun sadece bayanlarda olurdu.Bi çok erkeğin de sorunudur bu ayrıca.
Bisey kullandinmi arkadasim sen?Yada faydasini gördügün bisey varmi?:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?