How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Basur ağrisı çeken var mı?

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.604
737
123
33
ki aydır şiddetli kabızlık ve ıkinma sonucnda basur oldum makat bölgemde şişkinlik var çok fazla krem de fayda sağlamiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin şişkinlik nasıl iner hap ve krem verdi kremi devamli kullanıyorum ama geçmiuo inmiyor şişkinlik ne yapmalıyım ne olur yardimci olun kimseye de anlatamiorum haplar fayda saglarmi yani makat bölgem daraldi oturamiyorum mesleğim gereği oturarak çalışıyorum suan bu yüzden işi bırakmayı bile düşünüyorum ; (

Geçmiş olsun canım patlıcanın sapını kaynatıp iç 10 gün boyunca geçiriyor görümcem yeni Doğum yaptığında oturamıyordu kadın ilaçta kullanamıyordu yaptı çok iyi geldi dene istersen

Sıcak suya oturmak veya pamuğu sıcak suyla ıslatıp bastırmak gibi şeyler yapılır. Ama sizin 2 ay olmuş, kontrole gittiniz mi ? Hapları neden almadınız ?

Geçmiş olsun canım patlıcanın sapını kaynatıp iç 10 gün boyunca geçiriyor görümcem yeni Doğum yaptığında oturamıyordu kadın ilaçta kullanamıyordu yaptı çok iyi geldi dene istersen
Evet bir arkadasim ameliyattan bu yöntemle kurtuldu.ama ondaki 10 sayısı patlıcan adedi idi.10 adet patlıcan sapı ile yaptiyapti

Hangi kremi kullaniyorsunuz? Siringa ucu gibi olan bir krem var iceriye sikmaniz gereken onu kullanin.. adini buradan yazmam dogru olur mu emin degilim ama iceri sikilan o krem cok cabuk geciriyor yuzde yuz ise yaradi kime onersem..

Doğumdan sonra olmuştu bende sıcak suya baticon damlatıp oturdum günde iki kez 4-5 günde geçti

Kantaron yağı sürün yarayı hafifletiyor. Hakikisi olmalı ama bu köylülerin yaptıklarından.

Teşekkür ederim duydum ama denemedim hiç şimdi mi macun onerdiler bide çoban çantası iyi gelir dediler bide bi yağ karışımı aldım çok kullanamıyorum patlicani denicem yarın iyi gelir insallah

Sıcak suya oturmak veya pamuğu sıcak suyla ıslatıp bastırmak gibi şeyler yapılır. Ama sizin 2 ay olmuş, kontrole gittiniz mi ? Hapları neden almadınız ?
Gittim doktor krem ve hap verdi hapı 2 hafta kullandım kremi hep kullanıyorum pek faydası yok aynı halen

Hangi kremi kullaniyorsunuz? Siringa ucu gibi olan bir krem var iceriye sikmaniz gereken onu kullanin.. adini buradan yazmam dogru olur mu emin degilim ama iceri sikilan o krem cok cabuk geciriyor yuzde yuz ise yaradi kime onersem..

Kremin adını yazarmisiniz benim de procto diye başlayan bi krem içine sıkıyorum sabah akşam kullanıyorum ama şişkinliği gecirmiyo acısını alıyor sadece

Kremin adını yazarmisiniz benim de procto diye başlayan bi krem içine sıkıyorum sabah akşam kullanıyorum ama şişkinliği gecirmiyo acısını alıyor sadece

Evet o ama ilk basta gunde 4 kere bol sik, bir hafta duzenli kullan geciriyor. Kac gun kullandin?

ki aydır şiddetli kabızlık ve ıkinma sonucnda basur oldum makat bölgemde şişkinlik var çok fazla krem de fayda sağlamiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin şişkinlik nasıl iner hap ve krem verdi kremi devamli kullanıyorum ama geçmiuo inmiyor şişkinlik ne yapmalıyım ne olur yardimci olun kimseye de anlatamiorum haplar fayda saglarmi yani makat bölgem daraldi oturamiyorum mesleğim gereği oturarak çalışıyorum suan bu yüzden işi bırakmayı bile düşünüyorum ; (
simit kullan otururken simit seklinde minderler var internette satiliyor

İlaçlardan fayda görmeniz için kabızlığı çözmeniz lazım ilk önce.Eczanede bir şurup var adı Duphalac mamaları tatlandırmak için kullanılan zararsız bir madde içeriyor.O kabızlığa çok iyi geliyor.Kabızlık devam ederken krem hap fayda etmez.Geçmiş olsun.

İlaçlardan fayda görmeniz için kabızlığı çözmeniz lazım ilk önce.Eczaneden bir şurup var adını bilmiyorum mamaları tatlandırmak için kullanılan zararsız bir madde içeriyor.O kabızlığa çok iyi geliyor.Kabızlık devam ederken krem hap fayda etmez.Geçmiş olsun.
Şekerli bir surup var onu kullanıyorum beyaz bi şisede o iyi geliyordu ama bıraktım onu bu aralar ilaç çok kullanıyorum diye bide yan etki yapar diye korkuyorum tesekkur ederim

Back