bende jokerin arabasını almıştım ama devasal boyutta tekerlekleri fln baya büyük araba tek başına dokuz kilo fln gelio e havalı araba ya ben kullanmam küçükleri sevmiyorum dedim ilk zamanlar bi gezdik tabi havamızı attık yolda her gören soruyo fln hoştu yanee:))sonra bebek kilo almaya başladıkça yaa bu araba ağırmı sanki fln diee başladı ve ne zaman otobüsle bir yere gittim o zaman hemen yeni bir araba alıyorum en hafiflerinden dedim ve aldım chicco cady modelini ve diğerinden sonra bu bana kuş gibi geldi anaa bi rahat anlatamam pat diee kapanıo tek elinde bile taşınıo zaten omuz askısı bile var kapat tak omuzuna bi elindede bebek git istediğin yere süper oldu tavsiye ederim yani cnm uzun oldu biraz ama kusura bakma:)))
bişii diil cnm opuyorumnanaktandemircikk teşekkür ederim baktım bugün çok hoşuma gitti gerçekten okadar çok kullanan varki bayramda gidip alacağım inşallah.. ya zaten dört dörtlük olunca arabanın ağırlığı artıyo ve ben onu yalnız çıkacağım zamanlar kullanacağım, amacına çok uygun bir araba ve sanırım bunun için üretilmiş.. 3 yaşına kadar kullanabilsem yeter zaten.. çok yardımcı oldun teşekkür ederim ilgilenen fikrini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?