Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bastonlu puset konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

esraaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
132
0
116
İstanbul
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.. chicco simplcity pusetimiz var çok araştırmadan aldık benim için önemli olan hafif olmasıydı ki evet hafif bir araba ama otobüste minübüste onuda tutmak için bir kişi daha lazım ben artık oğlumu alıp gezmek istiyorum otobüse falan rahat binmek istiyorum bunun için bastonlulardandamı alsam diye düşünüyorum geçen arkadaşımda gördüm katlayınca bayağı küçüldü hani koltuğun önüne bile sıkıştırırsın gibi geldi ama emin olmak istiyorum gerçekten düşündüğüm anlamda işime yararmı sonra boşuna para vermiş olmayayım kullanan arkadaşlar veye bu konuda fikri olanlar yardımcı olursanız çook sevinirim..

Son düzenleme:
bende jokerin arabasını almıştım ama devasal boyutta tekerlekleri fln baya büyük araba tek başına dokuz kilo fln gelio e havalı araba ya ben kullanmam küçükleri sevmiyorum dedim ilk zamanlar bi gezdik tabi havamızı attık yolda her gören soruyo fln hoştu yanee:))sonra bebek kilo almaya başladıkça yaa bu araba ağırmı sanki fln diee başladı ve ne zaman otobüsle bir yere gittim o zaman hemen yeni bir araba alıyorum en hafiflerinden dedim ve aldım chicco cady modelini ve diğerinden sonra bu bana kuş gibi geldi anaa bi rahat anlatamam pat diee kapanıo tek elinde bile taşınıo zaten omuz askısı bile var kapat tak omuzuna bi elindede bebek git istediğin yere süper oldu tavsiye ederim yani cnm uzun oldu biraz ama kusura bakma:)))

ne kusuru canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için hemen baktım netten cady modeline e vet çok pratik bir araba yalnız 15 kiloya kadar dio benim oğlum şuan 12 kilo hani 3 yaşına kadar kullanabilirmiyim birde bizim arabanın kumaşı kaygan oğlum sürekli kayyo içinde buda aynımı? yani canım arabadan herhangi bir şikayetin varmı küçükde olsa? emin olmak istiyorum çevremdekiler neyapcaksın ikinci arabayı israf falan diolar ben öyle düşünmüyorum sonuçta işimi görecek ötekinide çöpe atcak değilim onuda normal zamanda kullanırım ama bu sefer tam istediğim gibi olsun istiyorum buyüzden bu kadar çok soruyorum :kedi: bende çok uzattım kusura bakma :)

Canım biz de chicconun liteway olan bastonlu arabasını aldık. Çok kullanışlı katlanınca incecik kalıyor. 5 kademeli yatağı var,kullanımı da çok rahat ve hafif. Tavsiye ediyorum yani

bende chicco multiway kullanıyordum agır geldi yaz için firs class diye bir baston aldım 75 liraya.2 kademe yatıyor yagmurlugu var ön barı var.katlanınca küçük oluyor..3 kg agırlıgı sanırım.

ok arkadaşlar tavsiyelerinizi not alıp gidip görüp karar veririm artık.. kesin karar verdim alcam dışarıya çıkmak için ikinci kişiyi beklemek istemiyorum artık ve bu kışı evde geçirmeyeceğim inşallah oğluşta yürümeye başladı nede olsa inşallah geçen 1 senenin acısını çıkarırız (doğumdan sonrası genelde hep evde yada yakın çevrede geçtide ) :)) çok teşekkür ederim ilginize..

vlla bizde kraftın fox modelini almıştık bende beğnmiyodum nbastonları azcık havalı olsun dedik bizde ama sonra çok pişman oldum eşim chicconun o zamnlar pastonlarını çoki beğenmişti şimdi bizim araba çok büyük ve ağır tekerlekleri üstü faln çıkıyo ama buna rağmen arabada fazla yer kaplıyo bende bir tane chicconun paston pusetlerinden almaya karar verdim

ben chicconun litewaylerini aldım kızım 10 aylık ve 9 kilo ne yazıkki kumaş kaygan olduğundan çocuk çok rahat oturamıyor hemen kayıyor, içinde yattığında kafası terden sırılsıklam oluyor, Kemer ayarları çocuğun üstüne oturmuyor ve çocuk düşücem korkusuyla sürekli kenarlarını tutuyor, ön barı var ama eğer katlamanız gerekicekse ön barı çıkartıp çantanıza tıkıştırmak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden her daim büyük çanta lazım. Ben 2010 modeli renklerden aldım girly ve boyly'di galiba. Bizim kızımız olmasına rağmen mavi olanını tercih ettim, sadete geliyim kenarları beyaz olduğundan çok kirleniyor. Uçak yolculuklarında hele eğer iyi paketlemezlerse keza bizde oldu arabanız gri mavi oluyor. Evet çok hafif, evet tek elle kapanıyor ever arabada az yer tutuyor hatta ön tekerleri çıkarabile biliyorsunuz fakat ama lakin bebeğiniz emanet kalıyorsa üstünde içinize sinmiyor işte. Birde emniyet kemerleri boynunu kesti kızarttı, alacaksanız eğer mağazanızdan koruyucu almayı ihmal etmeyin.Ben işin açıkçası memnun kalmadım, Maclaren Quest Mod alacaktım aslında ama indirimi kaçırınca mecbur kaldım bu arabaya. Takip edin arada e-bebek ve joker güzel indirimler yapıyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.

bende kraft çift yönlü vardı memnundum ama 15 kgydi çocukta 13 kg çanta vs toplam 35-40 kg yi taşıyordum nereye gitsem bu ne ddedim onu verdim kraft baston aldım 8 kg lik. o da içime sinmedi. : mafoldumben
güneşe rüzgara yğmura göre ayarlıyamıyorsun karşıdan rüzgar esse çocuk kafasını çeviriyor gözlerini kapatıyor :2:
çift yönlüyü verdiğime çok pişmanım. kızım 19 aylık büyüdük ama hala gerekli oluyor her yerde.
diyeceğim o ki : tek yönlüleri tavsiye etmiyorum. yazın güneşe göre ayarlanmıyor kışında rüzgara yapğmura göre..
çift yönlü travel sistemleri tvsiye ederim bebeğin rahatlığı için ama benim gibide 15 kgliklere yönelmeyin hammal olmuştum onu taşıcam diye kollarım kaslandı kaydirigubbakcemile3

cnm yaa valla ablam yurtdışında yaşıo bnm bu yaz tatile geldi oğlu üç yaşını geçiyo bütün gün üstündeydi hiç bir problem çıkmadı bence dört yaşına kadar kullanılabilir gibi gelio bana kumaşı pek kaygan gibi diil ya ama bebek mağazalarında var git bi yakından bak istersen seninkiyle aynımı diee bnm bebiş kaymıoo gayet rahat oturuyor bilmiyorum ben rahat ettim ama sen bi yakından gör bence netten fln olmas:)))

bu arada bnm bebiş 18 aylık 10.5 kilo ben pazara gidiyorum bu arabayla üzerine bütün pazar malzemelerini asıyorum valla gayet rahat taşıyorum araba çok hafif zaten göreceksin yakından inceleyince birde kapandığında koluna asılabilmeside güzel çanta gibi çok rahat yanii:)))

cnm arabada tek yaşadığım sorun gölgelik kısmı biraz dar açıkçası güneşte fln kafasını kapatıo gerçi çocuğun ama kolları ve bacakları güneşte kalıo ama çokta büyük bir sorun diil yaa ayrıca kışa giriyoruz artık yağmurluğuda var yağmurlu havalardada gezebiliyorus yanee umarım yardımım olmuştur cnm :))))

demircikk teşekkür ederim baktım bugün çok hoşuma gitti gerçekten okadar çok kullanan varki bayramda gidip alacağım inşallah.. ya zaten dört dörtlük olunca arabanın ağırlığı artıyo ve ben onu yalnız çıkacağım zamanlar kullanacağım, amacına çok uygun bir araba ve sanırım bunun için üretilmiş.. 3 yaşına kadar kullanabilsem yeter zaten.. çok yardımcı oldun teşekkür ederim ilgilenen fikrini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür...

bişii diil cnm opuyorumnanaktan

başta travel set kullandık araba maxi cosimizi takıyorduk çok rahat oluyordu fakat bebecik büyüdükçe
külfet gelmeye başaldı bize bende çok gezenti olduğum için baston arayışına girdim
Maclaren Quest Mod aldık çok memnun kaldık çok hafif manevra kabiiyeti diğer bastonlarla kıyaslanamayacak kadar iyi
omuz askısı var çok kolay kapanıyor
terletme yapmadı
benim için çok ideal oldu hiç bi şikayetim yok tavsiye ederim

bizde baston puset almak istiyoruz kararsızız ama hamilelere tavsiyem baston rahat arabalar alın

Benim kızımda 20 aylık chicco for me var bizde. Artık hem kızım hem araba zor geliyo bende biyere gitmek istemiyorum. Bu ara maclaren volu ya da trump modeline bakıyorum. Kulanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…