gulizgul gulizgul.blogspot.com Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 4.581 9 358 Muğla 19 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #1 kızlar 1 yaşındaki kızıma baston puset almak istiyorum..hafif, kullanışlı bişi arıyom..acaba ne önerirsiniz...kaydirigubbakcemile5
kızlar 1 yaşındaki kızıma baston puset almak istiyorum..hafif, kullanışlı bişi arıyom..acaba ne önerirsiniz...kaydirigubbakcemile5
DilaNaz Körler sağırlar,birbirini ağırlar. Kayıtlı Üye 12 Mart 2008 2.707 46 688 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #2 Babyhope SC107 Baston Puset bu sene kızıma aldık.çok hafif ve kullanışlı.netten bakabilirsin canım. biz 60 tl almıştık.tavsiye ederim....
Babyhope SC107 Baston Puset bu sene kızıma aldık.çok hafif ve kullanışlı.netten bakabilirsin canım. biz 60 tl almıştık.tavsiye ederim....
gulizgul gulizgul.blogspot.com Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 4.581 9 358 Muğla 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #3 Dılanaz ılgın ıÇın tŞkler canımm..canımm puset yatıyomu acaba..
DilaNaz Körler sağırlar,birbirini ağırlar. Kayıtlı Üye 12 Mart 2008 2.707 46 688 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #4 yatmıyor canım.kızıma bebekliğinde kullanmak için "kanz" bebek arabası almıştık. o yatıyordu 3 kademeliydi.oda çok kullanışlıydı,ama bayağı ağırdı ee kızımda büyüdü 3.5 yaşına geldi.alışverişde ,gezmde yoruluyor biraz yürüyünce. ayrıca arabada gezmeyide çok seviyor bizde geçtiğimiz yaz bu puseti aldık.hafifliğinden çok memnunum.öndeki bariyerinide çıkarttım.....
yatmıyor canım.kızıma bebekliğinde kullanmak için "kanz" bebek arabası almıştık. o yatıyordu 3 kademeliydi.oda çok kullanışlıydı,ama bayağı ağırdı ee kızımda büyüdü 3.5 yaşına geldi.alışverişde ,gezmde yoruluyor biraz yürüyünce. ayrıca arabada gezmeyide çok seviyor bizde geçtiğimiz yaz bu puseti aldık.hafifliğinden çok memnunum.öndeki bariyerinide çıkarttım.....