- 21 Temmuz 2013
- 256
- 15
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar oğlum yürümeye başladı ve travel sistem bebek arabasıyla çarşıda gezmek zor oluyor. Kapanması taşınması kolay olduğu için baston araba alıyorum. Temiz kullanilmis araba sahipleri yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler
Canim benim son actigim konuda var begenirsen yardimci olurum
Fiyatını ogrenebilirmiyim?merhaba,
bende baston puset var. aslında oto koltuğuyla beraber satmak istiyorum ama acilde satmam gerekiyor.eşim tamam derse tek baston puset olarak da verebilirim. tabi oto koltuğunun fiyatını düşeriz. dilersen ben ilanıma foto koydum,onlara göz at.
emin ol çok çok az kullandım.asla çiziği,kırğıı,yırtığı,yıpranması yok.tertemiz.4 yaşına kadar kullanabilirsin .sıfır ayarında.
Aslında tamda istediğim gibi birşey. Markasını nerde oturduğunu ve birde fiyatını söylersen sevinirim.Eki Görüntüle 994097
Eki Görüntüle 994098
beğenirsen konuşuruz canım,üst kısmında güneşlik kapanıyor. çok az kullandık,hiçbir sıkıntısı yok
Eki Görüntüle 994097
Eki Görüntüle 994098
beğenirsen konuşuruz canım,üst kısmında güneşlik kapanıyor. çok az kullandık,hiçbir sıkıntısı yok
Canım kraftın var bendede. 1kıs donemı kullandık. Siyah renkte. Kraft kalitesini zaten bilirsin.
Fotoğraf koyma şansınız varmı acaba? ??
Fotoğraf koyma şansınız varmı acaba? ??
Önemli değil. Fiyat ne düşünüyorsunuz? ??[SUB][/SUB]
Canım öncelikle araba kraft degıl kanz markaymısm nedense kraft yazmışım Ceyızle uğraşıyorum kafalar dumanlı. Bunun ıcın öncelikle affedersin. Fotoğrafları yukuluyorum
Önemli değil. Fiyat ne düşünüyorsunuz? ??