Benvebendeniz Ya Sabr tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 619 325 5 Temmuz 2015 Konu Sahibi Benvebendeniz #1 Arkadaşlar ramazanda namaza başladım.Ama bugüm öğrendim ki çene altınıda örtmek lazımmış.ama nasıl örtülür ki öne doğru kayar.yadımcı olurmusunuz
Arkadaşlar ramazanda namaza başladım.Ama bugüm öğrendim ki çene altınıda örtmek lazımmış.ama nasıl örtülür ki öne doğru kayar.yadımcı olurmusunuz
Turta Yagmuru Guru Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 460 373 5 Temmuz 2015 Konu Sahibi Benvebendeniz #2 canım sen nasıl bağlıyorsun ki,
Benvebendeniz Ya Sabr tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 619 325 5 Temmuz 2015 Konu Sahibi Benvebendeniz #3 kapanıyorum yada yanlara sıkıştırıyorum sarıuorum ama tam çene altı kapanmıyor ki boyun kapanıyor.çene çokıntısının altı nasıl kapanıyor
kapanıyorum yada yanlara sıkıştırıyorum sarıuorum ama tam çene altı kapanmıyor ki boyun kapanıyor.çene çokıntısının altı nasıl kapanıyor
Benvebendeniz Ya Sabr tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 619 325 5 Temmuz 2015 Konu Sahibi Benvebendeniz #4 Turta Yagmuru .!.: canım sen nasıl bağlıyorsun ki, Genişletmek için tıkla... kapanıyorum yada yanlara sıkıştırıyorum sarıuorum ama tam çene altı kapanmıyor ki boyun kapanıyor.çene çokıntısının altı nasıl kapanıyor
Turta Yagmuru .!.: canım sen nasıl bağlıyorsun ki, Genişletmek için tıkla... kapanıyorum yada yanlara sıkıştırıyorum sarıuorum ama tam çene altı kapanmıyor ki boyun kapanıyor.çene çokıntısının altı nasıl kapanıyor
D dusunuyorum123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 55 11 6 Temmuz 2015 Konu Sahibi Benvebendeniz #5 Esarbi bağladıktan sonra bir kenarıni al ve cenenin iki parmak üstüne getir. Ve kulagin altından ignele. Ignelemeyi gevşek yaparsan kayar.
Esarbi bağladıktan sonra bir kenarıni al ve cenenin iki parmak üstüne getir. Ve kulagin altından ignele. Ignelemeyi gevşek yaparsan kayar.