Başörtülü vali ve kaymakam da geliyor

Ozellikle hukumet karsitlarinin turban serbestligine karsi cikmalarini inanin anlamiyorum. Bu hukumet zaten bundan besleniyor sen de ekmegine yag suruyorsun. Sanayilesme yok, ekonomi malum , dis politika sifir , yasasin turban tartismasi , kadin kilik kiyafeti. Yapmayin lutfen. Bu konuda tek elestiri neden bu zamana kadar beklendigi olabilir.

Katılıyorum.
Bırakalım hükümet beslenecek başka şey bulsun. Bunca zaman bu yasağı kaldırabilecekken, kaldırmayıp bundan beslendi yeterince

Uyanik insanin hali bir baskadir.Dediginiz gibi, "din siyasete malzeme oluyor" savi cokmus olacak.Yuz karasi bir uygulama olan basortululerte ozgurluk geldi.Isin ozu, basortusu "secim vaadi" olmaktan cikti.
Geride kalanlar secim vaadi olacak, diger mevzularda secim vaadlerini guclu kilip siyaset yapanlar, lider olacak.Sorun olmaktan cikti, buna sevinmek yerine karsi cikmak neden? Artik "basortusu siyasete malzeme olmayacak" olayin ozeti bu.

Son düzenleme:
Katılıyorum.
Bırakalım hükümet beslenecek başka şey bulsun. Bunca zaman bu yasağı kaldırabilecekken, kaldırmayıp bundan beslendi yeterince

Aynen öyle bunca yıl istese yüzkere yapardı .
Ayrıca Şafak Paveye pantolon için onay vermeyen hükümet de bu .
Ne bekliyodular acaba bunca zaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…