Başörtülü avukatların ağaç kadar hakkı yok mu?

canım ben saçımı topluyorum makyaj yapmıyorum asla ve asla etek gömlek yada pantolon tunik dısında kıyafet giymiyorum taksim olaylarına laf çarpmıyorum tarafımı dile getiricek bisey yok ortada bak suan adliye girisinde eylem var kalkıp bakmıyorum bile kim ne oyunlar içinde farkındayım ben ....
bası kapalı ise gelirsemhakkımda islem baslar ve danıstay yolu acılır bana danıstayda aksi bir karar verirse isimden olurum
ismi inançmı dersen kesinlikle inanç
ama anlam veremediğim bir durum su kürt sorunu çözüldü
o su bu herseyin caresi var ama BAŞÖRTÜSÜ HEP ASKIDA ...
Üzerinde çok oyunlar dönüyor hissediyorum
ben dilekçe komisyonuna dilekçemi yazdım milletvekilleri okusun ve incelesin devam edicem susmıcam gerekirse isimdende olucam

gezi parkında sozum ona özgürlük için demokrasi için koku içinde pislik içinde kalanları savunanlar basortusune gelince pısıp kalıyorlar hani nerde özgürlük nerde demokrasi o bayan avukat şimdi siyaset icinmi ortunuyor yani zaten bu ülkede bi kiside başını inancından ötürü örtmez hep siyaset hep siyaset

siyasi demek işlerine geliyor inancı geregi dese inanç özgürlügünü çignemiş olacaklar ya sözde demokrasi isteyenler başını örttügü için binlerce kardeşim kan agladı kimsenin umurunda degildi şimdi ne oldu ise hepsi birden insan hakkını savunur oldular SAYGI GÖRMEK İSTERSEN KARŞINDAKİNE SAYGI DUYACAKSIN BAŞKA ÇÖZÜM YOK isteyen istedigi gibi giyinmeli

kim bu ülkedeki sorunları dertlerini olanları ve olması gerekenleri yazmış banlanmış!!!!!!!!!!!!! yazık...

kim bu ülkedeki sorunları dertlerini olanları ve olması gerekenleri yazmış banlanmış!!!!!!!!!!!!! yazık...

Aman ha ... çok adil yöneticilerimiz ... kendi fikirlerini söyleyenler her nasılsa birden banlanıyorlar...
çok şey yazarımda ... o üç nokta bazen çooooook şey anlatır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…